Ελλάδα

Ωράριο σούπερ μάρκετ σήμερα: Τι ώρες θα λειτουργήσουν τη Μεγάλη Πέμπτη

Ωράριο σούπερ μάρκετ σήμερα: Τι ώρες θα λειτουργήσουν τη Μεγάλη Πέμπτη
Ωράριο σούπερ μάρκετ σήμερα: Αυτό είναι το ωράριο των σούπερ μάρκετ για τη σημερινή ημέρα.

Ωράριο σούπερ μάρκετ σήμερα: Τα καταστήματα λόγω του κορωνοϊού είναι κλειστά. Τα σούπερ μάρκετ όμως είναι ανοιχτά. Και είναι λογικό να έχετε μπερδευτεί, αφού στην αρχή των μέτρων τα σούπερ μάρκετ είχαν διευρυμένο ωράριο και ήταν ανοιχτά και την Κυριακή για να διαχειριστούν τον πανικό που είχε επικρατήσει.

Είναι επίσης λογικό να αναρωτιέστε για το ποια θα είναι τα ωράρια των σούπερ μάρκετ για τη Μεγάλη Εβδομάδα και ειδικότερα για σήμερα μεγάλη Πέμπτη. Λόγω του εορταστικού ωραρίου του Πάσχα, όλα τα καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ) που παραμένουν ανοιχτά, θα λειτουργούν με ενιαίο ωράριο.

Συγκεκριμένα, για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά από τις 07:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, ενώ το Μεγάλο Σάββατο το ωράριο λειτουργίας τους θα είναι από τις 07:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ. Πάντως, όσον αφορά την επάρκεια των πασχαλινών εδεσμάτων, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καθησυχαστικός, αφού δήλωσε ότι η ζήτηση καλύπτεται και με το παραπάνω.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments