Πολιτισμός

Tom Hardy Capone: Ο γνωστός ηθοποιός μεταμορφώθηκε στον μεγαλύτερο γκάνγκστερ

Tom Hardy Capone: Ο γνωστός ηθοποιός μεταμορφώθηκε στον μεγαλύτερο γκάνγκστερ
Tom Hardy Capone: Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Αλ Καπόνε στην επόμενη ταινία του που θα κυκλοφορήσει ψηφιακά.

Tom Hardy Capone: Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι ο σπουδαίος ηθοποιός είναι αυτός που θα ενσαρκώσει τον Αλ Καπόνε. Αρχικά η ταινία που θα παρωταγωνιστούσε είχε την ονομασία “Fonzo” με σκηνοθέτη τον Josh Trank. Ωστόσο οι δημιουργοί πήραν την απόφαση να αλλάξουν τον τίτλο επιλέγοντας το “Capone” που είναι πιο ξεκάθαρο σχετικά με το τι έχει να κάνει η ταινία.

Ο Trank δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ στο Twitter για την ταινία που πλέον ονομάζεται “Capone” και αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου. Ο Trank σχολίασε την αλλαγή του τίτλου από το “Fonzo” στη δημοσίευσή του: “Διαφορετικός τίτλος. Δική μου εκδοχή”. Ακολουθεί η επίσημη δήλωση για την ψηφιακή κυκλοφορία του “Capone”:

“Καθώς οι κινηματογράφοι είναι κλειστοί, η Vertical Entertainment και η Redbox Entertainment θα συνεργαστούν για να διανείμουν το “Capone” ψηφιακά στις 12 Μαΐου με ενοικίαση 48 ωρών. Ο διανομέας ακόμα ελπίζει ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους αργότερα αυτό το καλοκαίρι καθώς τα πράγματα θα επιστρέφουν στο κανονικό”.

Ο Trank επίσης είπε στο Twitter ότι ενώ το “Capone” θα κάνει το ντεμπούτο του στις υπηρεσίες streaming, ελπίζει ότι θα κυκλοφορήσει και στους κινηματογράφους αργότερα αυτή τη χρονιά. Ο σκηνοθέτης εξήγησε ότι το “Capone” δημιουργήθηκε με σκοπό να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και όχι ψηφιακά.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments