Lifestyle

Καλή Ανάσταση Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι ευχές μαζί με τις κόρες της

Καλή Ανάσταση Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι ευχές μαζί με τις κόρες της
Καλή Ανάσταση Αντελίνα Βαρθακούρη: Η Αντελίνα Βαρθακούρη σε μία τρυφερή φωτογραφία με τις κόρες της στέλνει τις δικές της ευχές για το φετινό διαφορετικό Πάσχα.

Καλή Ανάσταση Αντελίνα Βαρθακούρη: Η Αντελίνα Βαρθακούρη περνάει την καραντίνα σπίτι μαζί με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη και τις κόρες τους, Μελωδία και Λιόνα. Η ίδια παραμένει ιδιαιτέρα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τις φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ παραμένει σπίτι εν μέσω καραντίνας.

Στην πιο πρόσφατη δημοσίευσή της στο instagram φωτογραφήθηκε με τα κορίτσια της και δημοσίευσε την εικόνα στο προφίλ της και μέσω της λεζάντας έστειλε το δικό της αισιόδοξο μήνυμα για το Πάσχα. Συγκεκριμένα, η Αντελίνα Βαρθακούρη έγραψε: «Όταν θέλεις να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος πάντα υπάρχει χρόνος να γίνεις…όλο το σύμπαν θα βοηθήσει…αρκεί να το θέλεις…ξεκίνα από τώρα!!! Καλή Ανάσταση με υγεία και πολλή αγάπη σε όλους…μια διαφορετική Ανάσταση…αυτή που ο καθένας ψάχνει και αναζητά!!!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε:

Υπενθυμίζεται, πως η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν να αναλάβει μια καθημερινή εκπομπή στον Alpha που θα ξεκινούσε τον Μάρτιο και θα παιζόταν αμέσως μετά την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Το κόνσεπτ της εκπομπής θα ήταν ένα ριάλιτι δρόμου, ωστόσο λόγω του φονικού ιού μπήκε στον “πάγο” μέχρι νεοτέρας.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι το νέο πρόσωπο του Alpha, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του σταθμού: «O Alpha ενισχύει το κομμάτι της ψυχαγωγίας καλωσορίζοντας την Αντελίνα Βαρθακούρη. Ο αυθορμητισμός και η φρεσκάδα της Αντελίνας, ταιριάζουν στο προφίλ του Alpha, που επιλέγει να εκπροσωπείται από πρόσωπα που μιλούν στην καρδιά του τηλεθεατή με αμεσότητα, οικειότητα και ειλικρίνεια. Της ευχόμαστε καλή αρχή και κάθε επιτυχία».

Screenshot_1-46

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments