Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Με μια φωτογραφία μας συστήνει τον αγαπημένο της

Κατερίνα Καινούργιου: Με μια φωτογραφία μας συστήνει τον αγαπημένο της
Κατερίνα Καινούργιου: Η Κατερίνα Καινούργιου ευχήθηκε μέσω social media «χρόνια πολλά» στον αγαπημένο της, δημοσιεύοντας για πρώτη φορά μία κοινή τους φωτογραφία.

Κατερίνα Καινούργιου: Από τότε που έγινε γνωστό πως η Κατερίνα Καινούργιου είναι ζευγάρι με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, όλος ο κόσμος ανυπομονούσε να δει την γνωστή παρουσιάστρια να δημοσιεύει μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram. H αναμονή τελείωσε, αφού, με αφορμή τα γενέθλια του, ο οποίος έκλεισε τα 30, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μια φωτογραφία και όπως ήταν αναμενόμενο το Inastgram πήρε φωτιά.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μία κοινή τους φωτογραφία από το περασμένο καλοκαίρι, στην οποία οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί. «Χρόνια πολλά μωρό μου. Η ζωή είναι καλύτερη μαζί σου» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινουργίου. Παράλληλα, ανέβασε σε instastory και την λαχταριστή τούρτα γενεθλίων του αγαπημένου της.

Δείτε τα παρακάτω:

«Ο γάμος μπορεί να περιμένει»

Η παρουσιάστρια του OPEΝ και της εκπομπής «Ευτυχείτε» νιώθει γεμάτη από την προσωπική της ζωή και διέψευσε κατηγορηματικά στο φιλικό της περιβάλλον τα περί σχεδίων γάμου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη – Παναγόπουλο.  Ο γάμος μπορεί να περιμένει» ήταν το σχόλιό της σε φιλικά της πρόσωπα, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις συγκεκριμένες φήμες. Ωστόσο, παραμένει ευτυχισμένη στο πλευρό του εγγονού του Περικλή Παναγόπουλου, ο οποίος συνεχίζει την παράδοση της εφοπλιστικής οικογένειας και ασχολείται με τα ναυτιλιακά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments