Ελλάδα

Mega Live TV: Το δικό του μήνυμα στέλνει ο 73χρονος που νίκησε τον κορωνοϊό

Mega Live TV: Το δικό του μήνυμα στέλνει ο 73χρονος που νίκησε τον κορωνοϊό
Mega Live TV: Από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται, μίλησε στο MEGA για την περιπέτειά του ο 73χρονος.

Mega Live TV: Το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας μεταφέρει ένας 73χρoνος, στο MEGA που έδωσε την δική του μάχη με τον κορωνοϊό και βγήκε νικητής. Είναι η στιγμή που ο 73χρόνος Γιώργος Χαντόλιας, βγαίνει από τη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Θριάσιο Νοσοκομείο, μετά από 15μέρες μάχης με τον κορωνοϊό. Γιατροί και νοσηλευτές τον χειροκροτούν καθώς μεταφέρεται στην παθολογική κλινική. Από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται, μίλησε στο MEGA για την περιπέτειά του.

«Το ξεπέρασα πάντως είμαι πάρα πολύ καλά χάρη των παιδιών που είναι εδώ μέσα. Χαλάλι τους, μπράβο τους, ο Θεός να τους δίνει δύναμη και την σημερινή ημέρα και την αυριανή που έρχεται. Αυτό έχω να πω μόνο. Χίλια, χίλια, χίλια μπράβο, σε όλο το προσωπικό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για τον κ. Γιώργο οι νοσηλευτές και οι γιατροί είναι οι ήρωές του. Είναι οι άνθρωποι που του έσωσαν την ζωή. Δεν τον αφήνουν μόνο ποτέ. Λίγο πριν την Ανάσταση είναι η μόνη του παρέα. Ο ίδιος ακόμη προσπαθεί να καταλάβει πως κόλλησαν τον ιό με τη σύζυγός του, καθώς δεν βγήκαν από το σπίτι, παρά μόνο μια φορά που πήγαν σούπερ μάρκετ. Ο κ. Γιώργος δεν βιάζεται να αρχίσει τις βόλτες μόλις πάρει εξιτήριο. Θέλει απλά να επιστρέψει σπίτι του. Μέχρι τότε ξέρει ότι θα έχει την φροντίδα και την παρέα των γιατρών και των νοσηλευτών στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments