Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: Ανάσταση σε παιδιατρική πτέρυγα νοσοκομείου για την παρουσιάστρια

Σίσσυ Χρηστίδου: Ανάσταση σε παιδιατρική πτέρυγα νοσοκομείου για την παρουσιάστρια
Σίσσυ Χρηστίδου: Δύσκολες στιγμές για την Σίσσυ Χρηστίδου. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Πάσχα αυτό. Ούτε τα μαθήματα που πήρα» τονίζει η ίδια.

Σίσσυ Χρηστίδου: Δύσκολες στιγμές πέρασε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από ανάρτησή της στο Instagram έκανε Ανάσταση μέσα στη παιδιατρική πτέρυγα γνωστής κλινικής. Η παρουσιάστρια δεν ήθελε να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο το μήνυμά της ήταν συγκινητικό.

Η ίδια σημείωσε πως ευτυχώς όλα πλέον είναι καλά.

«Μέσα σε ένα δωμάτιο, στη παιδιατρική πτέρυγα του Μητέρα, κάναμε ανάσταση και ξημέρωσε για μας το Πάσχα. Και σκέφτηκα πως θα ήταν σημαντικό να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί έμενα το γεγονός αυτό, εξαφάνισε την αγνωμοσύνη μου και με γέμισε ευγνωμοσύνη που όλα είναι καλά. Και ίσως χαρίσει αυτή τη σκέψη και σε σένα… Και τώρα απλά σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να ήμασταν σπίτι.

Όχι διακοπές. Σπίτι. Όχι με φίλους και παρέες ψήνοντας αρνιά.. Απλά σπίτι. Χωρίς πόνο ή αγωνία. Με βαρεμάρα και χαλαρότητα. Σπίτι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Πάσχα αυτό. Ούτε τα μαθήματα που πήρα.

Καλήμερα αγάπες μου. Χριστός Ανέστη» έγραψε η ίδια ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία από τη θέα του παραθύρου της στο νοσοκομείο.

Η φωτογραφία:

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, υπενθυμίζεται πως η εκπομπή της «Έλα Χαμογέλα» στο Open θα επιστρέψει κανονικά το Σάββατο 25 Απριλίου. Tην ανακοίνωση έκανε η ίδια λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής του Σαββάτου 11 Απριλίου. «Αύριο δεν θα είναι το “Έλα, χαμογέλα” στην παρέα σας γιατί θα συνδεθούμε στις 9:30 και θα παρακολουθήσουμε ζωντανά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Βαϊών. Οπότε δε θα είμαστε εδώ, όπως και το επόμενο Σαββατοκύριακο που είναι το Πάσχα και η Ανάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments