Αθλητισμός

Γιουσέφ Ελ Αραμπί μεταγραφή: “Σειρήνες” για τον φορ του Ολυμπιακού

Γιουσέφ Ελ Αραμπί μεταγραφή: “Σειρήνες” για τον φορ του Ολυμπιακού
Γιουσέφ Ελ Αραμπί μεταγραφή: Ο έμπειρος σέντερ φορ του Ολυμπιακό βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων.

Γιουσέφ Ελ Αραμπί μεταγραφή: Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έκανε το “μπαμ” και έφερε στην Ελλάδα τον Μαροκινό σέντερ φορ. Οι άνθρωποι της ομάδας ήταν σίγουροι για την επιλογή τους από την πρώτη στιγμή. Ο έμπειρος στράικερ δεν άργησε να δείξει την αξία του. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν σέντερ φορ που έχει συχνή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και σε πιο δύσκολα πρωταθλήματα από το Ελληνικό.

Τον τελευταίο καιρό δεν υπάρχει αγωνιστική δράση εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Αυτό δεν εμποδίζει τις ομάδες να κοιτάζουν σιγά σιγά στην επόμενη σεζόν. Στα πλάνα του Ολυμπιακού το όνομα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά που θεωρούνται κολώνες της ομάδας. Και όχι άδικα όταν μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού αλλά και ολόκληρου του πρωταθλήματος.

Ενδιαφέρον από Κατάρ

Πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων υπήρχε έντονη φημολογία για ενδιαφέρον από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για τον 33χρονο επιθετικό. Ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε διαψεύσει κατηγορηματικά ότι σκέφτεται να πουλήσει τον παίκτη στα μέσα στης σεζόν. Ωστόσο το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό είναι δεδομένο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Φως των Σπορ” οι ομάδες από το Κατάρ δεν έχουν ξεχάσει τον διεθνή επιθετικό και δεν αποκλείεται να επανέλθουν με νέα πρόταση το καλοκαίρι. Την ίδια στιγμή το όνομα του Ελ Αραμπί έχει παίξει στο ρεπορτάζ αρκετών ομάδων που αγωνίζονται στο Τουρκικό πρωτάθλημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments