Video

Δευτέρα του Πάσχα: Η άδεια Αθηνών – Λαμίας από ψηλά

Δευτέρα του Πάσχα: Η άδεια Αθηνών – Λαμίας από ψηλά
Δευτέρα του Πάσχα: Ένα εντυπωσιακό βίντεο δείχνει την άδεια εθνική οδό Αθηνών - Λαμία από ψηλά.

Δευτέρα του Πάσχα: Το φετινό Πάσχα δεν έμοιαζε με κανένα προηγούμενο. Η πανδημία του κορωνοϊού επηρέασε το πως ζούμε αυτές τις μέρες στην Ελλάδα. Ο κόσμος δεν μαζεύτηκε στα σπίτια για να γλεντήσει, ενώ κανένας μόνιμος κάτοικος της Αθήνας ή άλλου αστικού κέντρου δεν έφυγε για την επαρχεία. Η εικόνα των ημερών έκανε την κυβέρνηση να αισιοδοξεί και να σκεφτεί όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο χαλάρωσης των μέτρων.

Η Δευτέρα του Πάσχα ήταν πάντα μια δύσκολη ημέρα. Είχε ταυτιστεί με τις επιστροφές στην Αθήνα όλων όσων είχαν επιλέξει να πάνε στα εξοχικά τους. Υπό κανονικές συνθήκες θα υπήρχε αυξημένη κίνηση στους δρόμους. Στα διόδια θα έπρεπε να δημιουργούνται ουρές χιλιομέτρων και στις εισόδους των μεγάλων πόλεων θα έπρεπε να υπάρχει μποτιλιάρισμα.

Ωστόσο όπως είπαμε και πριν το φετινό Πάσχα ήταν διαφορετικό. Οι δρόμοι στις μεγάλες πόλεις ήταν άδειοι και οι είσοδοι αυτών παρέμειναν όσο και αν περνούσε η ώρα και έπεφτε το σκοτάδι χωρίς κίνηση. Η εικόνα στις εθνικές οδούς που διακρίνεται στο παρακάτω βίντεο μιλάει από μόνη της.

Δείτε το

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments