Διεθνή

Financial Times Βρετανία κορωνοϊός: Οι νεκροί είναι υπερδιπλάσιοι από αυτούς που έχουν ανακοινωθεί

Financial Times Βρετανία κορωνοϊός: Οι νεκροί είναι υπερδιπλάσιοι από αυτούς που έχουν ανακοινωθεί
Financial Times Βρετανία κορωνοϊός: Στην ανάλυσή της η εφημερίδα συμπεριλαμβάνει τα θύματα που υπέκυψαν εκτός των νοσοκομείων, αγγίζοντας έτσι τους 41.000 θανάτους στη χώρα.

Financial Times Βρετανία κορωνοϊός: Σύμφωνα με ανάλυση της εφημερίδας Financial Times η οποία βασίζεται στα πιο πρόσφατα δεδομένα της βρετανικής στατιστικής υπηρεσίας (ONS), τα οποία δημοσιεύθηκαν χθες Τρίτη 21 Απριλίου, η πανδημία του κορωνοϊού εκτιμάται πως έχει στοιχίσει ως και 41.000 θανάτους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ειδικότερα στην ανάλυσή της, η εφημερίδα συμπεριλαμβάνει τα θύματα που υπέκυψαν εκτός των νοσοκομείων για να αντανακλάται με περισσότερη ακρίβεια η θνητότητα.

Ως χθες βράδυ, η κυβέρνηση της Βρετανίας κατέγραφε επισήμως 17.337 θανάτους εξαιτίας του κορωνοιού επί συνόλου 129.044 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων από τον θανατηφόρο ιό

Παράλληλα, Αγγλία, Σκωτία και Ουαλία ανακοίνωσαν πως μέσα στις 24 τελευταίες ώρες έχασαν τη ζωή τους 873 άνθρωποι, με τον απολογισμό στη χώρα να φτάνει πλέον στους 17.382 νεκρούς. Ο τελευταίος απολογισμός στη Βρετανία είναι ο δεύτερος υψηλότερος από το περασμένο Σάββατο (18.04.2020) όταν ανακοινώθηκαν 888 θάνατοι και σχεδόν διπλάσιος  σε σχέση με τους θανάτους που ανακοινώθηκαν χθες (449). Τα νούμερα αντί να μειώνονται αυξάνονται και αυτό είναι κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα την επιστημονική κοινότητα του Ηνωμένου Βασιλείου. Τις τελευταίες ημέρες τα συνολικά νούμερα των θυμάτων είχαν πτωτική πορεία ωστόσο οι σημερινοί αριθμοί ήρθαν να φανερώσουν πως ακόμη χρειάζεται αρκετός καιρός για να έρθουν χαμόγελα αισιοδοξίας στη χώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments