Ελλάδα

Χιόνια Ελάτη Περτούλι: Άσπρη μέρα στα ορεινά των Τρικάλων

Χιόνια Ελάτη Περτούλι: Άσπρη μέρα στα ορεινά των Τρικάλων
Χιόνια Ελάτη Περτούλι: Στα λευκά ξύπνησαν Ελάτη και Περτούλι.

Χιόνια Ελάτη Περτούλι: Ισχυρή χιονόπτωση σημειώθηκε τη νύχτα στα ορεινά των Τρικάλων. Το χιόνι που έπεσε ήταν αρκετό και μάλιστα από την Ελάτη και πάνω (υψόμετρο 700 μ.) το έχει στρώσει. Το οδικό δίκτυο της περιοχής παραμένει ανοιχτό καθώς επιχειρούν εκχιονιστικά οχήματα της Π.Ε. Τρικάλων, κατ’ εντολήν του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη.

Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα και μετά.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), για σήμερα, Πέμπτη, αναμένονται τοπικές βροχές στα δυτικά, έως το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια και από το βράδυ στην Κρήτη. Παροδικές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά καθώς και νωρίς το πρωί στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις που από αργά το απόγευμα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα είναι Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά 7 και τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία, από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών βροχών μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία, από 09 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments