Ελλάδα

Δομή προσφύγων Μαλακάσας κορωνοϊός: Μετανάστες έσπασαν την καραντίνα και απέδρασαν

Δομή προσφύγων Μαλακάσας κορωνοϊός: Μετανάστες έσπασαν την καραντίνα και απέδρασαν
Δομή προσφύγων Μαλακάσας κορωνοϊός: Τέσσερις μετανάστες έφυγαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, έχοντας σκοπό να κατευθυνθούν με το τρένο στον Σταθμό Λαρίσης.

Δομή προσφύγων Μαλακάσας κορωνοϊός: Τέσσερα άτομα από τη δομή έσπασαν την 14 ημερη καραντίνα που έχει επιβληθεί μετά τον μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της  ΕΡΤ, οι τέσσερις μετανάστες έφυγαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς ωστόσο να έχει γνωστοποιηθεί το πως. Κατά τη σημερινή καταμέτρηση διαπιστώθηκε πως 4 άτομα απουσίαζαν και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Από την έρευνα προέκυψε η πληροφορία πως είχαν σκοπό με το τρένο να κατευθυνθούν στον Σταθμό Λαρίσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα δύο άτομα τελικά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στον Σταθμό Λαρίσης, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο μετανάστες

Υπενθυμίζεται ότι σε καραντίνα 14 ημερών και σε διαδικασία εξετάσεων για κορωνοϊό έχουν μπει προληπτικά αστυνομικοί ΓΑΔΑ και άλλοι κρατικοί λειτουργοί, που ήρθαν σε επαφή με Αφγανό από τη δομή της Μαλακάσας που διαπιστώθηκε πως νοσεί από τον κορωνοιό. Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για τους αστυνομικούς που μπήκαν σε καραντίνα:

«Την Κυριακή του Πάσχα (19-04-2020), η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής επελήφθη σε καταγγελλόμενη υπόθεση βιασμού 10χρονου ανηλίκου, εντός της δομής φιλοξενίας μεταναστών στη Μαλακάσα.

Για τη διενέργεια των απαραίτητων προανακριτικών ενεργειών οδηγήθηκαν από τοπική αστυνομική Υπηρεσία στην εξειδικευμένη για τις υποθέσεις αυτές Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, ο 10χρονος αλλοδαπός ανήλικος, οι γονείς του και 27χρονος αλλοδαπός που ταυτοποιήθηκε ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments