Ελλάδα

Μαλακάσα κορωνοϊός: Εντοπίστηκαν μετανάστες που έσπασαν την καραντίνα – Βρέθηκαν στον Σταθμό Λαρίσης

Μαλακάσα κορωνοϊός: Εντοπίστηκαν μετανάστες που έσπασαν την καραντίνα – Βρέθηκαν στον Σταθμό Λαρίσης
Μαλακάσα κορωνοϊός: Συναγερμό έχει σημάνει στις αρχές το νέο κρούσμα απειθαρχίας στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Μαλακάσα.

Μαλακάσα κορωνοϊός:  Την καραντίνα στη δομή φιλοξενίας στη Μαλακάσα, έσπασαν πέντε άτομα σύμφωνα με την ΕΡΤ. Υπενθυμίζεται ότι στη δομή έχουν εντοπιστεί θετικά κρούσματα κορωνοϊού. Οι πέντε πρόσφυγες/μετανάστες έφυγαν κατά την διάρκεια της νύχτας και η απουσία τους έγινε αντιληπτή κατά την σημερινή πρωινή καταμέτρηση. Μετά από αυτή την εξέλιξη, αμέσως, ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό μετά από την έρευνα στη δομή φιλοξενίας, οι 5 είχαν σκοπό να κατευθυνθούν προς τον Σταθμό Λαρίσης προκειμένου να επιβιβαστούν στη συνέχεια σε τρένο. Συνολικά, συνελήφθησαν πέντε άτομα και οδηγήθηκαν με ειδικά διαμορφωμένα οχήματα στη δομή μεταναστών της Μαλακάσας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ τους επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο. Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε απολυμάνσεις στα υπηρεσιακά οχήματα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τις μετακινήσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Πρωινές και μεσημβρινές ώρες, εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης, οι πέντε (5) αλλοδαποί οι οποίοι πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εξήλθαν από την δομή φιλοξενίας αλλοδαπών στη Μαλακάσα που τελεί σε καραντίνα. Κατόπιν αυτού συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν, από ειδικά διαμορφωμένα οχήματα, στην προαναφερόμενη δομή. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και τους επιβλήθηκε και το αντίστοιχο διοικητικό πρόστιμο. Τέλος, στα υπηρεσιακά οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν για τις μετακινήσεις, πραγματοποιήθηκε άμεσα απολύμανση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments