Lifestyle

Η Νικολέττα Ράλλη γύρισε τον χρόνο πίσω και μοίρασε «πόνο»

Η Νικολέττα Ράλλη γύρισε τον χρόνο πίσω και μοίρασε «πόνο»
Η όμορφη παρουσιάστρια είναι έγκυος περιμένοντας το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της Μιχάλη Ανδρούτσο, ωστόσο αυτό δεν την πτοεί στο να διατηρήσει στα ύψη τη θερμοκρασία του προσωπικού της Instagram.

Ξέρει πως μια της φωτογραφία μπορεί να δημιουργήσει πανικό στο Instagram. Τι κι αν είναι έγκυος και σίγουρα το σώμα της δεν θυμίζει και πολύ το ένδοξο παρελθόν; Η πανέμορφη παρουσιάστρια και άλλοτε μοντέλο συνεχίζει να διατηρεί σε εξαιρετικό επίπεδο το προσωπικό της Instagram. Η Νικολέττα ανεβάζει φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα ωστόσο δεν ξεχνά και το παρελθόν της – όχι και τόσο πίσω – μοιράζοντας με τους ακολούθους της στιγμιότυπα που δύσκολα ξεχνιούνται ιδίως από τους άνδρες.

Η παρουσιάστρια χθες ανέβασε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία για να προλογίσει το καλοκαίρι που έρχεται. Η ίδια όντας μέσα σε πισίνα φορώντας ένα κατακόκκινο μαγιό κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να δει τον αριθμό των λάικ να εκτοξεύεται. Ο ανδρικός πληθυσμός – κατά κύριο λόγο – επιζητά κάθε φορά ένα από τα περίφημα κλικ της μελαχρινής παρουσιάστριας.

Εκείνη φροντίζει να τους δίνει μερικά από αυτά ταυτόχρονα όμως επιστρέφει και στην καθημερινότητα, η οποία την βρίσκει λίγο καιρό πριν κρατήσεις στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Πολλές από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ανά καιρούς έχουν δημιουργήσει πανικό στους ακολούθους της. Πότε με μαγιό πότε φορώντας τα απολύτως απαραίτητα, η Νικολέττα καταφέρνει να γοητεύσει με τις καμπύλες της και το ιδιαίτερο στιλ της. Είναι σίγουρο πως θα γίνει μια από τις ομορφότερες μανούλες της ελληνικής σόουμπιζ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments