Video

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 24/4: Αυτές είναι οι επόμενες αποχωρήσεις από το παιχνίδι

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 24/4: Αυτές είναι οι επόμενες αποχωρήσεις από το παιχνίδι
MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 24/4: Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που θα αποχωρήσουν στα επόμενα επεισόδια του διαγωνισμού μαγειρικής.

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 24/4: Μετά το τελευταίο επεισοδιακό με τις επιστροφές οι παίκτες που βρίσκονται στο παιχνίδι είναι 12. Οι επιστροφές δεν έγιναν δεκτές με χαρά κάτι που δεν έκρυψε κανένας στο πρόσφατο επεισόδιο που προβλήθηκε. Μπορεί οι παίκτες να επέστρεψαν, αλλά ήδη έχει διαρεύσει ποιοι είναι οι δυο που θα αποχωρήσουν στο άμεσο μέλλον.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Open, την επόμενη εβδομάδα κι έπειτα από σκληρό ανταγωνισμό, ο παίκτης που θα φύγει είναι ο Κώστας Νταλιάνης. Φαίνεται πως θα είναι η τρίτη και φαρμακερή του, αφού έχει βγει άλλες δύο φορές προτεινόμενος. Μια άλλη δυνατή αποχώρηση που έρχεται την μεθεπόμενη εβδομάδα είναι αυτή της Κατερίνας Λένη.  Η Κατερίνα θα βρεθεί να διαγωνίζεται με την Ντέμη και την Μαριάννα. Κάπως έτσι διαμορφώνεται η τελική δεκάδα. Αναμένουμε να δούμε αν τα spoiler για το MasterChef 4 επιβεβαιωθούν.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments