Video

MasterChef spoiler 24/4: Πρώην παίκτρια του παιχνιδιού έχει συμπτώματα κορωνοϊού

MasterChef spoiler 24/4: Πρώην παίκτρια του παιχνιδιού έχει συμπτώματα κορωνοϊού
MasterChef spoiler 24/4: Μια πρώην παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής αποκάλυψε ότι έχει συμπτώματα κορωνοϊού.

MasterChef spoiler 24/4: Ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει πολλούς συμπολίτες μας. Κάτι τόσο μεγάλο δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και την Ελληνική τηλεόραση. Ένας από τα κορυφαία προγράμματα των τελευταίων ετών είναι το MasterChef. Τα γυρίσματα έχουν σταματήσει και η προβολή των νέων επεισοδίων έχει μειωθεί αρκετά. Ωστόσο ο κορωνοϊός χτύπησε και μια πρώην παίκτρια του διαγωνισμού.

Πρόκειται για την Άλκηστις Αλεξάκη, που συμμετείχε στο Master Chef 3 και μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Η μαγείρισσα από την την Κρήτη τόνισε ότι έχει τα συμπτώματα και έχει ήδη κάνει τα απαραίτητα τέστ. Για την ώρα δεν γνωρίζει περισσότερα και περιμένει με αγωνία ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

«Αυτές οι ημέρες είναι λίγο κρίσιμες διότι έχω κάνει πυρετό και έχω κάποια συμπτώματα με τα τηλεφωνήματα που έκανα στο νοσοκομείο και έτσι κατέληξα να κάνω το τεστ για τον κορωνοϊό. Εγώ δουλεύω και όταν έχεις το λεγόμενο take away, γενικά είναι μερικά πράγματα που δεν μπορείς να προφυλάξεις Δύο ημέρες είχα υψηλό πυρετό, βήχα και ο πονοκέφαλος είναι σε φρικτό σημείο», ανέφερε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments