Ελλάδα

11 νέα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα – 2.517 συνολικά – 134 νεκροί [infographic]

11 νέα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα – 2.517 συνολικά – 134 νεκροί [infographic]
11 νέα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα: 4 νέοι θάνατοι σήμερα από τον κορωνοϊό - Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, τα νέα κρούσματα ανέρχονται σε 11 - 2.517 πολίτες έχουν προσβληθεί συνολικά από τον ιό.

11 νέα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα: Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα οι αρμόδιες αρχές ανακοίνωσαν τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού και τους νεκρούς στη χώρα μας. Σήμερα η ανακοίνωση έγινε γραπτώς από το υπουργείο Υγείας καθώς δεν υπήρχε συνέντευξη Τύπου με το Σωτήρη Τσιόδρα και το Νίκο Χαρδαλιά. Όπως θα παρατηρήσετε και στο παρακάτω infographic, τα κρούσματα του κορωνοϊού που επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο είναι 11, ενώ συνολικά τα κρούσματα στην Ελλάδα ανέρχονται πλέον σε 2.517. Οι θάνατοι είναι πλέον 134, καθώς σήμερα πέθαναν 4 συμπολίτες μας. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.517. Από αυτά, 578 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.181 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα, ενώ 46 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

134 οι νεκροί στη χώρα μας – Εξέπνευσε ένας 60χρονος στην κλινική «Ταξιάρχαι»

Ένας ακόμα άνθρωπος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής, από την ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι», όπου εντοπίστηκαν, την περασμένη εβδομάδα θετικά κρούσματα κορωνοϊού. Πρόκειται για έναν άνδρα 60 ετών, ο οποίος κατέληξε στο Λαϊκό νοσοκομείο και είναι ο τέταρτος νεκρός από τη συγκεκριμένη κλινική και ο 134ος νεκρός από κορωνοϊό στη χώρα μας. Ο άτυχος άνδρας εμφάνισε πνευμονία και σηπτικό σοκ λόγω covid-19.

Το 133ο θύμα της πανδημίας του κορονοιού στην Ελλάδα ήταν μια 58χρονη η οποία νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Η 58χρονη έδωσε την μάχη ωστόσο πριν από λίγη ώρα κατέληξε ανεβάζοντας στον συνολικό αριθμό των θυμάτων της πανδημίας στη χώρα στους 133.  Ωστόσο νωρίτερα, τα ξημερώματα έχασε τη ζωή του ένας 91χρονος ο οποίος νοσηλευόταν από τις 7 Απριλίου στο νοσοκομείο Σωτηρία. Ο ηλικιωμένος άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. Χθες λίγες ώρες μετά τις επίσημες ανακοινώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα για την επέλαση της πανδημίας στη χώρα, ήρθε να προστεθεί ο θάνατος ενός 75χρονου, ο οποίος νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό».

Ελληνίδα που θεραπεύτηκε από τον κορωνοϊό είναι ξανά θετική

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments