Lifestyle

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 27 Απριλίου 2020
Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του ΑΝΤ1 παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Δευτέρα 27 Απριλίου 2020.

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Αισθηματικά, επαγγελματικά, θέματα υγείας, οικονομικά. Όλα αυτά αφορούν καθημερινά όλους εμάς έχοντας πάντα το άγχος αν βρισκόμαστε στον δρόμο της επιτυχίας. Συνεχώς αναζητούμε τον τρόπο να πετύχουμε τους στόχους μας προκειμένου να έχουμε τη ζωή που εν τέλει επιθυμούμε.

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη και συνεχώς δημιουργούνται εμπόδια τα οποία απομακρύνουν πολλές φορές τον πολυπόθητο στόχο. Η Λίτσα Πατέρα, γνωστή αστρολόγος αναλύει σήμερα στην καθιερωμένη στήλη της στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά τις προβλέψεις της για όλα τα ζώδια. Μαζί με όλα τα παραπάνω η κα Πατέρα αναφέρεται και στην πανδημία που δείχνει ημέρα με την ημέρα να καταλαγιάζει στη χώρα μας.

Ο Ερμής βρίσκεται στον Ταύρο, στον αισθηματικό τομέα οι συζητήσεις θα γίνουν σε ήπιους τόνους, ουσιαστικά φεύγει η διάθεση για μεγάλη αντιπαράθεση. Στα ζευγάρια οι συνομιλίες θα είναι πιο θερμές και πιο συναισθηματικές, δεν αποκλείεται να γίνουν και συζητήσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα και γενικότερα γύρω από κοινούς χρηματικούς στόχους.

Για όσο η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους ανοίγματα θα υπάρξουν στην επικοινωνία, ανάγκη θα είναι η συναναστροφή. Σε επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα οι συνεργασίες θα βρουν πρόσφορο έδαφος, κάποιοι θα καταφέρουν να συνεργαστούν με επιτυχία. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, θα υπάρξει κίνδυνος για παραποιήσεις και διαστρεβλώσεις, η αντίληψη ενδεχομένως να είναι θολή ή επηρεασμένη. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και για αποφάσεις, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι διαπραγματεύσεις και οι συμφωνίες. Ίσως να υπάρξει κίνδυνος για εξαπάτηση ή ενδεχομένως να μην μπορέσουν στην πορεία να τηρηθούν οι υποσχέσεις και οι όροι.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments