Lifestyle

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 29 Απριλίου 2020
Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του ΑΝΤ1 παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Τετάρτη 29 Απριλίου 2020.

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η καθημερινότητα έρχεται και περνά με αστραπιαία ταχύτητα. Ωστόσο συνέχεια τον καθένα απασχολούν βασικά θέματα. Οικονομικά, επαγγελματικά, αισθηματικά βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη στο μυαλό κάθε ανθρώπου, αναζητώντας τις απαντήσεις που θα κάνουν τη ζωή του καλύτερη και πιο αρμονική.

Μαζί με αυτά προστίθεται και η υγεία, η οποία στις μέρες μας δοκιμάζεται από την επέλαση της πανδημίας του κορωνοιού. Για όλα αυτά υπάρχουν απαντήσεις. Αυτές κρύβονται στις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα. Η γνωστή μελλοντολόγος μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 δίνει τις δικές της προβλέψεις λύνοντας δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα.

Η Σελήνη παραμένει σήμερα στον Καρκίνο, τονώνοντας το ηθικό μας, ιδιαίτερα αν ανήκουμε στα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Τα συναισθήματα είναι έντονα και δημιουργείται το κατάλληλο περιβάλλον σε οικογενειακό επίπεδο, ώστε να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε με ευκολία. Η σταθερότητα και η ζεστασιά που μας παρέχουν οι οικείοι μας δημιουργούν μια στέρεη ψυχολογική βάση.

Το απόγευμα, η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους. Η επαγγελματική και η οικογενειακή ζωή κλονίζονται από εξουσιαστικές διαθέσεις και χειριστικές συμπεριφορές. Οι κόντρες που αναπτύσσονται μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις. Είναι καθοριστική η στάση μας, καθώς χρειάζεται να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες για να επιβάλλουμε τις απόψεις μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments