Πολιτισμός

Irrfan Khan: Πέθανε ο διάσημος ηθοποιός με τις “δύο καριέρες”

Irrfan Khan: Πέθανε ο διάσημος ηθοποιός με τις “δύο καριέρες”
Irrfan Khan: Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς ο πασίγνωστος Ινδός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών.

Irrfan Khan: Ο καλλιτεχνικός κόσμος έχει βυθιστεί στη θλίψη από την είδηση του θανάτου του ηθοποιού Irrfan Khan σε ηλικία 53 ετών. Όπως αναφέρει ο Guardian, ο ηθοποιός έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου, καθώς είχε διαγνωστεί με νευροενδροκρινή όγκο, και εισήχθη σε Εντατική Μονάδα νοσοκομείου στη Βομβάη της Ινδίας με λοίμωξη στο παχύ έντερο.

Αν αναρωτιέστε γιατί αναφέρουμε ότι έχει “δύο καριέρες”, αυτό γιατί είναι ίσως ο μοναδικός αστέρας του Μπόλιγουντ που κατάφερε να κάνει εξίσου μεγάλη επιτυχία και στο Χόλιγουντ και να γίνει παγκοσμίως γνωστός. Ο Irrfan Khan είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από τις ταινίες «Jurassic World», «Slumdog Millionaire» και «Life of Pi».

Ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών και πάλεψε με την αρρώστια του μέχρι το τέλος περιστοιχισμένος από την οικογένειά του. Ο ίδιος είχε μιλήσει ανοικτά στο παρελθόν για την μάχη του με τον καρκίνο ο οποίος εμφανίστηκε το 2018. «Έφυγε για τον παράδεισο ενώ δίπλα του ήταν η αγάπη του, η οικογένειά του, για τους οποίους νοιαζόταν βαθιά. Άφησε πίσω του μια κληρονομιά δική του. Προσευχόμαστε και ελπίζουμε ότι έχει βρει την γαλήνη», ανακοίνωσε η εταιρεία δημοσίων σχέσεων που τον είχε αναλάβει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments