Video

Assassin’s Creed Valhalla: Σήμερα αποκαλύπτεται το νέο παιχνίδι της Ubisoft

Assassin’s Creed Valhalla: Σήμερα αποκαλύπτεται το νέο παιχνίδι της Ubisoft
Assassin's Creed Valhalla: Η δημοφιλής σειρά πάει στη Νορβηγία και καταπιάνεται με τους Vikings.

Assassin’s Creed Valhalla: Αν είστε φανς της σειράς σίγουρα θα έχετε ενθουσιαστεί! Το Assassin’s Creed έκανε διάλειμμα ενός χρόνου και πλέον ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα. Το διάλειμμα αυτό ήταν λογικό αν θέλετε τη γνώμη μας, αφού μετά το Origins δεν πέρασε ούτε ένας χρόνος και βγήκε στην κυκλοφορία το Odyssey, το οποίο ναι μεν είχε την πιασάρικη θεματολογία της Αρχαίας Ελλάδας και έγινε εξαιρετική δουλειά στην αποτύπωση της, αλλά το gameplay έδωσε σε πολλούς την εντύπωση ότι έπαιζαν το Origins με ένα νέο skin. Ένα διάστημα δύο ετών είναι σίγουρα πιο ενθαρρυντικό για το περιεχόμενο του νέου τίτλου της σειράς.

Από τον τίτλο μπορούμε όλοι να αντιληφθούμε ότι το Assassin’s Creed κατευθύνεται προς… Νορβηγία μεριά και συγκεκριμένα στην εποχή των Vikings.

Χθες ο BossLogic, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός πέρσι για ένα poster για την ταινία Avengers: Endgame, έκανε χθες live μετάδοση το χτίσιμο του artwork για την ανακοίνωση του παιχνιδιού, το οποίο κράτησε 7 ολόκληρες ώρες. Όταν τελείωσε, η Ubisoft ανακοίνωσε επίσημα το Assassin’s Creed Valhalla.

Ανησυχητικές είναι οι φήμες ότι το gameplay θα είναι παρόμοιο με του Odyssey, αφού οι gamers θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ αρσενικού και θηλυκού χαρακτήρα, με διαφορετικές κλάσεις και ξεχωριστό “δέντρο δεξιοτήτων” και πολλά νέα όπλα με δυνατότητα αναβάθμισης και φθοράς όσο τα χρησιμοποιεί ο χαρακτήρας, ενώ το σύστημα level up θα αναβαθμιστεί με περισσότερα στοιχεία RPG. Ας ελπίσουμε οι ομοιότητες να σταματούν εκεί.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεσή του, το Valhalla λαμβάνει χώρα τον 9ο αιώνα μ.Χ. και ακολουθεί την πορεία ενός Viking που ονομάζεται Jora, ο οποίος εξερευνά τον κόσμο παρέα με ακόμη 4 συντρόφους, κάτι που μεταφράζεται σε δυνατότητα co-op multiplayer με άλλους gamers. Το πρώτο trailer για το νέο παιχνίδι αναμένεται να βγει σήμερα στο YouTube. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments