Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [01/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [01/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [01/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [01/05/20].

Κριός

Το πρωινό σας σήμερα θα είναι αφιερωμένο στην περισυλλογή και στους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Το βράδυ, όμως, η σκέψη σας θα είναι επικεντρωμένη στο εδώ και το τώρα. Ζήστε το παρόν!

Ταύρος

Η περίφημη πρακτική σας φύση ενισχύεται με εφευρετικότητα και δημιουργικότητα σήμερα. Αν το πάρετε απόφαση, θα ανακαλύψετε μερικές φανταστικές ιδέες που αφορούν την ερωτική σας ζωή.

Δίδυμοι

Σήμερα προσπαθήστε να μαζέψετε λίγες παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τις ερωτικές σας προοπτικές. Σε αυτή την περίπτωση, η φιλοπερίεργη στάση σας θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

zodia-love-erotas-zevgari-1200x801

Καρκίνος

Σήμερα κάντε κάτι έξαλλο και έξω από τα συνηθισμένα. Δεν χρειάζεται φυσικά να είναι κάτι που θα σας θέσει σε κίνδυνο, απλά κάτι νέο και πρωτοφανές. Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας.

Λέων

Σήμερα προσπαθήστε να διεκπεραιώσετε τις περισσότερες εργασίες σας κατά τη διάρκεια της μέρας. Το αποψινό βράδυ προσφέρεται για χαλάρωση. Δεν θέλετε να σας τριβελίζουν το μυαλό οι υποχρεώσεις που αφήσατε πίσω.

Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό έχετε ένα ιδιαίτερο ταλέντο στην ανάλυση. Μπορεί να μην ακούγεται ιδιαίτερα ρομαντικό. Ωστόσο, το να έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε κάθε γωνία οποιαδήποτε κατάστασης, θα σας δώσει το προβάδισμα σε πολλούς τομείς της ζωής σας.

Ζυγός

Ο κοινωνικός χαρακτήρας και η γοητεία σας, σάς κάνουν περιζήτητους όπου και αν βρεθείτε. Σας αρέσει να γνωρίζετε καινούργια άτομα, να μαθαίνετε όσα ενδιαφέροντα έχουν να σας πουν και να συστήνετε ανθρώπους μεταξύ τους.

Σκορπιός

Ο έρωτας δεν είναι αγώνας δρόμου. Για αυτό κρατήστε τα ανταγωνιστικά σας ένστικτα για την καριέρα σας και για το γυμναστήριο. Στην ερωτική σας ζωή θα πρέπει να είστε πιο ειλικρινείς και ξεκάθαροι και να αφήνετε καμιά φορά τα πράγματα να εξελίσσονται από μόνα τους.

Τοξότης

Σήμερα θα πρέπει να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά και να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Δυστυχώς, το μυαλό σας τριγυρνάει εδώ κι εκεί. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε το πρόγραμμά σας. Θα χαλαρώσετε από το απόγευμα και μετά. zevgari-agapi-zodia-1200x798

Αιγόκερως

Η ενέργεια που σας στέλνουν τα άστρα σήμερα, βάζει φωτιά στην προσωπική σας ζωή. Δεν είναι περίεργο ότι όπου και να πάτε, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα πάνω σας. Ποιος μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σας;

Υδροχόος

Θα πρέπει να σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Σας αρέσουν τα ασυνήθιστα πράγματα, όπως και σε άλλους ανθρώπους. Βγείτε εκεί έξω και αναζητήστε τα. Θα βρείτε οπωσδήποτε και άλλα ξεχωριστά άτομα όπως εσείς.

Ιχθύες

Ό,τι και να πείτε σήμερα ακούγεται σέξι – άλλωστε είστε φυσικό ταλέντο στο φλερτ. Κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Απόψε, θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τα πράγματα για να καταλάβετε τι συμβαίνει.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments