Lifestyle

Δήμητρα – Ιοκάστη Καραμπάση: Το νεαρό μοντέλο με τα αλματώδη βήματα στο Instagram

Δήμητρα – Ιοκάστη Καραμπάση: Το νεαρό μοντέλο με τα αλματώδη βήματα στο Instagram
Δήμητρα - Ιοκάστη Καραμπάση: H νεαρή καλλονή ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και ταυτόχρονα ενισχύει το προσωπικό της προφίλ στο Instagram με ονειρικές φωτογραφίες.

Δήμητρα – Ιοκάστη Καραμπάση: Η καραντίνα τελικά εκτός από τα αρνητικά είχε και τα θετικά της. Άπειρος χρόνος για σκρολάρισμα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και ανακαλύψεις που μπορεί να καθυστερούσαν να γίνουν υπό νορμάλ συνθήκες. Έτσι βρήκαμε και το προφίλ της εκρηκτικής Δήμητρας – Ιοκάστης Καραμπάση.

Το μοντέλο μπορεί να μην δίνει αρκετά στοιχεία για το προφίλ της ωστόσο με τις φωτογραφίες της είναι σαν να τα λέει όλα. Πανέμορφη, νεαρή με αγαλματένιο κορμί και βλέμμα που κόβει την ανάσα. Το νεαρό μοντέλο δραστηριοποιείται το τελευταίο διάστημα στον χώρο και είναι σαφές πως δυνατό χαρτί του είναι το Instagram το οποίο φροντίζει να εμπλουτίζει με φωτογραφίες από τη δουλειά της.

Μέχρι στιγμής αριθμεί λίγο περισσότερους από 37.000 ακόλουθους όμως είναι σαφές πως το νούμερο αυτό θα εκτοξευθεί το επόμενο διάστημα καθώς καθημερινά βλέπει τον λογαριασμό της να γίνεται όλο και πιο γνωστός στο ευρύ κοινό. Όπως είναι φυσικό οι περισσότεροι από τους ακολούθους της είναι άνδρες, οι οποίες περιμένουν καθημερινά πως και πως μια της φωτογραφία για να απαθανατίσουν για ακόμη μία φορά τα κάλλη της.

Εκείνη προσπαθεί να μην τους απογοητεύει προσθέτοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα υλικό στον λογαριασμό της. Πότε φορώντας μαγιό, πότε φορέματα που αναδεικνύουν το εκπληκτικό της κορμί. Όπως και να δεις την Δήμητρα – Ιοκάστη Καραμπάση θα… τρελαθείς!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments