Lifestyle

Σάκης Ρουβάς: Αυτή είναι η φοβερή ανάρτηση του τραγουδιστή στο Instagram

Σάκης Ρουβάς: Αυτή είναι η φοβερή ανάρτηση του τραγουδιστή στο Instagram
Σάκης Ρουβάς: Ο γνωστός τραγουδιστής φροντίζει να δίνει το "παρών" και στο Ιnstagram, μέσα από όμορφες αναρτήσεις του.

Σάκης Ρουβάς: Ο αγαπημένος τραγουδιστής φροντίζει να μας κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο, με τις διάφορες αναρτήσεις που κάνει αρκετά συχνά στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Έτσι, η νέα του ανάρτησή που μας κέντρισε το ενδιαφέρον, δεν θα μπορούσε παρά να ήταν η υπέροχη ανοιξιάτικη φωτογραφία που ανέβασε χθες λόγω Πρωτομαγιάς, στην οποία βλέπουμε τον λαμπερό τραγουδιστή να ξαπλώνει στον κήπο του σπιτιού του, κάτω από τον ήλιο και να μας χαρίζει το πιο ζεστό του χαμόγελο.

Αξίζει να αναφερθεί και το μήνυμα που έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στη λεζάντα της φωτογραφίας. “Hello May. Καλή Πρωτομαγιά σε όλους” έγραψε ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του στο Instagram με τους χιλιάδες followers του να σπεύδουν να ανταποδώσουν τις ευχές για κάλο μήνα.

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Ρουβά:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hello May ☀️ Καλή Πρωτομαγιά σε όλους! #may1st

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Σάκης Ρουβάς έχει δημιουργήσει μια υπεροχή οικογένεια με σύζυγό του την Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα τους παιδιά, αλλά και μια εξίσου υπέροχη και λαμπερή καριέρα. Πέρα από τους δίσκους και την πορεία του στο τραγούδι που αναμφισβήτητα είναι κορυφαία, επισημαίνεται ότι ο  Σάκης Ρουβάς έχει κερδίσει 6 βραβεία στα Arion Music Awards, 15 στα Pop Corn Music Awards και 22 στα Μad Video Music Awards. Επίσης, έχει ανακηρυχθεί “Άντρας της χρονιάς”, έχει κερδίσει ένα βραβείο στα MTV Europe Music Awards και ένα στα World Music Awards. Το 2009, το περιοδικό “Down Town”, του έδωσε τον τίτλο “Καλύτερος διασκεδαστής της δεκαετίας”, ενώ το “Forbes” τον κατέταξε στην τρίτη θέση με τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης σε παλαιότερο βίντεο το Σάκη Ρουβά να φτιάχνει τραγανά πατατάκια:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments