Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια τo Σάββατο [02/05/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια τo Σάββατο [02/05/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια τo Σάββατο [02/05/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια τo Σάββατο [02/05/20].

κριός

Η επιθυμία σου να πετύχεις σημαντικές βελτιώσεις στη σχέση σου, θα ενισχυθεί αυτό το διάστημα. Μην περιορίσεις όμως την παθιασμένη σου ενέργεια… για να μπορέσεις να φέρεις τις αλλαγές που θέλεις να ζήσεις. Σου γνέφει ένα καινούργιο ερωτικό σχέδιο…και το να σκάψεις λίγο παραπάνω για να βρεις το επιπλέον θάρρος για να το κάνεις, θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα!

ταύρος

Αν νιώθεις πως πρέπει να ψαχτείς πιο βαθιά συναισθηματικά για ν’ αποκτήσεις νέες προοπτικές για τη σχέση σου, τότε να ξέρεις πως η προσπάθειά σου, θα σου δώσει την απαραίτητη σαφήνεια. Πρόκειται να θέσεις πιο φιλόδοξους ερωτικούς στόχους! Και τα προηγούμενα μαθήματα στην ερωτική σου ζωή, θα είναι τα πλέον κατάλληλα για να σε βοηθήσουν να κάνεις αυτό το τολμηρό κι έγκαιρο βήμα.

δίδυμοι

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου, τι ακριβώς θέλεις να ζήσεις στο όνομα της αγάπης. Αυτό που πηγάζει από την καρδιά σου, είναι αυθεντικό και το γνωρίζεις! Μπορεί μάλιστα να σημαίνει, πως δεν είσαι διατεθειμένη να διασχίσεις μια συγκεκριμένη γραμμή, που εσύ και το ταίρι σου συνηθίζατε μέχρι τώρα να κάνετε.

zevgari-agapi-zodia3-1200x800

καρκίνος

Είναι η στιγμή για να ξαναθυμηθείς το ρητό: αν δε ζητήσεις δεν θα πάρεις. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, είναι σημαντικό να ζητήσεις αυτό που θέλεις περισσότερο και ν’ αρνηθείς να κάνεις διευθετήσεις για κάτι λιγότερο. Απαιτείται μια αληθινή κι αυθεντική συναισθηματική έκφραση και από τους δύο για όσα θέλεις και πρέπει να τα θεωρήσετε σαν πρωτεύουσα ανάγκη σας τώρα.

λέων

Ακόμα κι αν είσαι πεπεισμένη πως δεν έχεις κρύψει το κεφάλι σου στην άμμο σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή, θα νιώθεις πως κάτι πρέπει επειγόντως ν’ αντιμετωπιστεί και να γίνει αποδεκτό. Αν είσαι σε σχέση, τότε αυτό μπορεί να είναι η κοινή δυναμική ή μια διαμάχη εξουσίας μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερη, αυτό το διάστημα πιέζεσαι να κάνεις ένα βήμα, που το καθυστερούσες καιρό τώρα.

παρθένος

Θα αντιμετωπίσεις συναισθηματικές δυνάμεις που δεν καταλαβαίνεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι χρήσιμες. Αν το να εκφράσεις προφορικά αυτό που αισθάνεσαι για το ταίρι σου είναι δύσκολο, τότε μπορείς να βρεις άλλους δημιουργικούς τρόπους που θα «μιλήσουν» για σένα. Γράψε ό,τι αισθάνεσαι ή φανέρωσέ το με καλλιτεχνικό τρόπο. Η ερωτική σου ζωή, είναι ένα υπέροχο έργο σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή!

ζυγός

Αν υπάρχει μεγάλος πόνος μέσα σου από το ερωτικό σου παρελθόν, τότε έφτασε η ώρα ν’ αναρωτηθείς, για πόσο ακόμα θα σε κρατάνε δέσμια αυτές οι αλυσίδες και θα σε συγκρατούν από την εξέλιξη της παρούσας σχέσης σου. Έχεις ένα φανταστικό νέο επίπεδο ευαισθητοποίησης που μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με την αυτοπεποίθησή σου. Η απελευθέρωσή σου από ό,τι σε κρατάει πίσω, είναι το πρώτο βήμα για την δημιουργία ή την ενίσχυση της σχέσης σου.

σκορπιός

Θα καταλάβεις την ισχυρή αλλαγή που συμβαίνει τώρα στον συναισθηματικό σου κόσμο. Όλα έχουν να κάνουν όμως, με τις σωστές προτεραιότητες. Αυτό που μπορεί να φαινόταν σημαντικό εδώ και πολύ καιρό, μπορεί να φαίνεται άσχετο τώρα. Κι αυτό στο οποίο δεν έδινες μεγάλη προσοχή παλαιότερα, μπορεί να βρεθεί στην κορυφή της λίστας των επιθυμιών και των αναγκών σου, αυτό το διάστημα. Εστίασε σε ό,τι και όποιον έχει σημασία για σένα τώρα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό!

τοξότης

Έχεις άφθονη φαντασία και δημιουργικότητα στη διάθεσή σου, περιμένοντας να εφαρμοστεί στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου. Μην αντισταθείς σ’ αυτήν τη φανταστική ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με την εφευρετική πλευρά σου. Δεν χρειάζεται να καταβάλλεις μεγάλες προσπάθειες για να εστιάσεις στις φαντασιώσεις σου. Και να είσαι σίγουρη πως το εμπνευσμένο σχέδιό σου, θα αντηχήσει στην καρδιά του αγαπημένου σου! zodia-love-erotas-zevgari3-1200x822

αιγόκερως

Ένα θέμα αρχής ή η ανάγκη να επιμείνεις στις απόψεις σου, θα συμβάλλει στην ενίσχυση του δεσμού σου. Αυτό ισχύει και για τα ζευγάρια και για τις ελεύθερες. Το να λες ό,τι εννοείς και να εννοείς αυτό που λες αρνούμενη να δεχτείς μία κατάσταση, που κάποιος πιο αδύναμος χαρακτήρας θα δεχόταν, θα σε κάνει πιο επιθυμητή στα μάτια του αγαπημένου σου.

υδροχόος

Μπορεί να μην πιστεύεις πως το ταξίδι της ανακάλυψης του εαυτού σου, θα έχει ρομαντικά οφέλη, αλλά θα ανακαλύψεις πως είναι διαφορετικά τα πράγματα. Η ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου, λόγω της επανεξέτασης και του επαναπροσδιορισμού των πιο σημαντικών προσωπικών σου στόχων, θα έχει επιπτώσεις στην ερωτική σου ζωή. Η αίσθηση της αυτοπεποίθησης και ο ανανεωμένος σκοπός σου, είναι δύο από τα πολλά ελκυστικά χαρακτηριστικά σου, τώρα. Κάνε τολμηρά βήματα με αρκετή αυτοπεποίθηση…και θα δεις πως ο έρωτας με τον εραστή σου, θ’ ανθίσει.

ιχθύες

Μαθαίνοντας τι είναι και τι όχι ελεγχόμενο από σένα θα μειώσει το άγχος σου, τώρα. Εφάρμοσε αυτή τη στρατηγική αν βρεθείς αντιμέτωπη, μ’ ένα τεταμένο σενάριο με τον εραστή σου. Εκεί που συνήθως αύξανες τις άμυνές σου, τώρα σταμάτα να λειτουργείς έτσι. Μ’ αυτό τον τρόπο, θα δημιουργήσεις θετική ενέργεια που θα είναι αποτελεσματική. Και να είσαι σίγουρη, πως ο εραστής σου, θα εκτιμήσει ιδιαίτερα το γεγονός πως επιθυμείς να διατηρείς ηρεμία στη σχέση σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments