Αθλητισμός

Ντέβιν Μπούκερ Παναθηναϊκός: Φήμες για ενδιαφέρον του “τριφυλλιού”

Ντέβιν Μπούκερ Παναθηναϊκός: Φήμες για ενδιαφέρον του “τριφυλλιού”
Ντέβιν Μπούκερ Παναθηναϊκός: Οι πρωταθλητές φέρονται να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του έμπειρου αθλητή.

Ντέβιν Μπούκερ Παναθηναϊκός: Η φετινή σεζόν στο μπάσκετ έχει μπει στον πάγο. Δεν θα μπορούσε να μη γίνει κάτι τέτοιο από στη στιγμή που ο κορωνοϊός εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη. Κάθε αθλητική δραστηριότητα έχει σταματήσει, αλλά οι ομάδες πρέπει να κοιτάξουν την επόμενη μέρα. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Παναθηναϊκός. Κατά πάσα πιθανότητα οι “πράσινοι” θα πορευθούν στην επόμενη μέρα με τον Γιώργο Βόβορα.

Στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν πολλά ερωτηματικά καθώς το αύριο μετά τον κορωνοϊό θα είναι δύσκολο οικονομικά για όλους τους συλλόγους. Αυτό δεν εμποδίζει τις φήμες να παρουσιάζουν ορισμένους αθλητές σαν μεταγραφικούς στόχους. Ο Παναθηναϊκός είναι ανάμεσα στις ομάδες που εμπλέκονται σε διάφορα σενάρια.

Φήμες για Μπούκερ και Παναθηναϊκό

Δημοσίευμα από την Κροατία που ασχολείται με τις μεταγραφικές κινήσεις στο μπάσκετ, αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις ομάδες που βλέπουν τον Ντέβιν Μπούκερ. «Ντέβιν Μπούκερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Χίμκι και ΠΑΟ, Φενέρ και Μακάμπι εξετάζουν την περίπτωσή του», αναφέρει χαρακτηριστικά. Φέτος στη Χίμκι ο Μπούκερ είχε 11.6 πόντους (46% τρίποντο), 4.8 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 13.9 αξιολόγηση.

https://youtu.be/_UW9BzAksf8

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments