Ελλάδα

Απίστευτη ανάρτηση η Έλενα Ακρίτα για το Νίκο Χαρδαλιά – Του τα “χώνει” χοντρά

Απίστευτη ανάρτηση η Έλενα Ακρίτα για το Νίκο Χαρδαλιά – Του τα “χώνει” χοντρά
Άγρια κόντρα στο διαδίκτυο με την Έλενα Ακρίτα να "επιτίθεται" στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας.

Τι και αν έχουν περάσει αρκετά 24ωρα από τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς, οι συζητήσεις συνεχίζονται, αλλά και οι κόντρες για το εάν έπρεπε ή όχι, λόγω απαγόρευσης της κυκλοφορίας, να πραγματοποιηθούν οι συγκεντρώσεις. Όπως φάνηκε στις εικόνες και στα βίντεο τα μέλη του ΠΑΜΕ τήρησαν τις αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας αφού όλοι σχεδόν φορούσαν μάσκες και γάντια.

Οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Στέλιου Πέτσα που έκαναν λόγω για πρόστιμο σε όσους συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις παρά τις απαγορεύσεις  προκάλεσαν αντιδράσεις με μια από αυτές να είναι της γνωστής Έλενας Ακρίτα η οποία μέσω facebook “επιτέθηκε” στην κυβέρνηση ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Νίκου Χαρδαλιά από την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ξάνθη. ” Θα μπορούσε ο κυβ. Εκπρόσωπος να μάς ενημερώσει τι πρόστιμα έπεσαν μετά την επίσκεψη Χαρδαλιά στην Ξάνθη; (Συγκέντρωση μακράν άνω των 10 ατόμων). Γιατί το ΠΑΜΕ που θα ‘τιμωρηθει’ τήρησε στο ακέραιο όλα τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας” έγραψε χαρακτηριστικά.

Είχε προηγηθεί και άλλη επίθεση από την Έλενα Ακρίτα μέσω facebook με αφορμή την συναυλία της Άλκιστης Πρωτοψάλτη η οποία γυρνώντας την Αθήνα σε ένα φορτηγό τραγουδούσε για να εμψυχώσει τους πολίτες ενώ πέρασε και από το Μέγαρο Μαξίμου, πριν περάσει έξω και από νοσοκομεία όπου οι εργαζόμενοι εκεί δίνουν μάχη με τον κορωνοϊό. Η Έλενα Ακρίτα έγραψε στο facebook “«Καλό μήνα κύριε Πέτσα. Δηλώσατε ότι θα επιβληθούν πρόστιμα στο #ΠΑΜΕ και στο #ΚΚΕ. Τρια πραγματάκια αν μού επιτρέπετε.

1.)Όταν το φορτηγό με την Αλκηστη έφτασε στο Μαξίμου, βγήκε έξω ο Πρωθυπουργός κι έγινε αυτή η κοσμοσυρροή χωρίς μάσκες και χωρίς αποστάσεις, οι συγκεντρωμένοι εκεί πλήρωσαν ή θα πληρώσουν τα ανάλογα πρόστιμα;

2.) Όταν ερωτήθηκατε τι sms στέλνουμε για εκκλησία, μάς προτρέψατε να παραβιάσουμε τα μέτρα, να στείλουμε το 6 (σωματική άσκηση) και από σπόντα να πάμε ανάψουμε κερί. Απλή υπενθύμιση μετά την σημερινή δήλωσή σας.

2.)Συνετό θα ήταν κύριε Πέτσα, πριν κάνετε οποιαδήποτε δήλωση να ενημερώσετε ορισμένα ΜΜΕ να κατεβάσουν τα διθυραμβικά άρθρα για την προ 10ημερου διαδήλωση στο Τελ Αβίβ, όπου οι συγκεντρωμένοι τήρησαν ακριβώς τα ίδια μέτρα ασφαλείας με το ΠΑΜΕ» ανέφερε σχετικά.

Από την πλευρά του ο κ. Πέτσας αναφερόμενος στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς είχε πει σχετικά, ότι οι συμμετέχοντες θα έρθουν αντιμέτωποι με πρόστιμα.

Ενώ ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφερόμενος στις συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς είπε ότι αυτές οι συγκεντρώσεις προκάλεσαν ερωτήματα και διαμαρτυρίες: “οι πολίτες που όλο αυτό το διάστημα έχουν δείξει υπεύθυνη στάση στο θέμα της πανδημίας μας κρίνουν όλους” είπε με δεικτικό τρόπο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων. “Τους προτείναμε εναλλακτικές ημερομηνίες για τον εορτασμό και τους επισημάναμε ότι είναι προς το συμφέρον της εργατικής τάξης η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα. Δεν μας άκουσαν. Μας αγνοήσαν”

Ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε πως ήταν επιλογή της κυβέρνησης να μην στείλει την αστυνομία για να μην ξεφύγουν τα πράγματα ακόμα περισσότερο. “Θα μεγενθύναμε το πρόβλημα εάν αποφασίζαμε να προχωρήσουμε δυναμικά στη διάλυση των συγκεντρώσεων”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments