Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης κορωνοϊός: «Ακούμε τους ειδικούς για τη σωστή χρήση μάσκας»

Κυριάκος Μητσοτάκης κορωνοϊός: «Ακούμε τους ειδικούς για τη σωστή χρήση μάσκας»
Κυριάκος Μητσοτάκης κορωνοϊός: Ο πρωθυπουργός ανέβασε στα Social Media ένα βίντεο με οδηγίες για τη χρήση της μάσκας.

Κυριάκος Μητσοτάκης κορωνοϊός: Μετά τις έξι το πρωί της Δευτέρας η χώρα κάνει ένα βήμα για να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. Το ειδικό SMS και το έντυπο μετακίνησης θα αποτελέσουν παρελθόν. Ένα από τα πράγματα που θα αλλάξουν αύριο είναι και η χρήση της μάσκας. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας δεν ήταν υποχρεωτική, αλλά όπως φαίνεται σε αυτό το δεύτερο στάδιο είναι απαραίτητη για τη δημόσια υγεία.

Τις τελευταίες ημέρες το υπουργείο Υγείας έχει ξεκινήσει καμπάνια για να ενημερωθεί ο κόσμος σωστά για τη χρήση της μάσκας. Πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους τους πολίτες πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε πως να τη βάλουμε σωστά. Σε αυτή τη μάχη μπήκε και ο πρωθυπουργός της χώρας.

Σε ανάρτηση του σήμερα στο Twitter, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα μέτρα προστασίας ενόψει της αυριανής έναρξης της σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα. «Όπως ακούσαμε τους ειδικούς και μείναμε σπίτι, τώρα ακούμε τους ειδικούς για να μάθουμε το σωστό τρόπο να χρησιμοποιούμε τη μάσκα. Πλένουμε τα χέρια μας, κρατάμε αποστάσεις, μένουμε ασφαλείς» σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments