Πως Να

Πως μπορώ να δω τα email μου στο hotmail

Πως μπορώ να δω τα email μου στο hotmail
Η διαδικασία για να διαβάσει κάποιος τα email του στο hotmail είναι ιδιαίτερα απλή και εύκολη.

Ζούμε σε μια εποχή που όλο και περισσότερα πράγματα γίνονται ηλεκτρονικά. Βέβαια οποιαδήποτε εγγραφή σε σάιτ ή ακόμα και σε δημόσια υπηρεσία θα ζητηθεί ένα email. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει όλοι να έχουμε τουλάχιστον έναν λογαριασμό και φυσικά να γνωρίζουμε πως θα συνδεθούμε για να μπορέσουμε να διαβάσουμε τα mail μας. Ανάμεσα σε αυτά μπορεί να υπάρχει κάποια σημαντική πληροφορία.

Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο. Ειδικότερα κάποια άτομα μεγαλύτερης ηλικίας έχουν ένα mail που του έφτιαξε κάποιος άλλος. Τι συμβαίνει όμως στην περίπτωση που πρέπει να μπουν στον λογαριασμό τους, αλλά δεν υπάρχει κοντά τους κάποιος που να γνωρίζει την διαδικασία ; Στα παρακάτω βήματα θα λυθούν όλες οι απορίες για όσους έχουν λογαριασμό hotmail.

Έτσι θα μπείτε στο hotmail

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή ή ένα κινητό που να είναι συνδεδεμένο στο ίντερνετ. Οι λογαριασμοί του hotmail συνδέονται πλέον από το outlook.live.com. Φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γνωρίζουμε το mail μας και τον κωδικό πρόσβασης. Μόλις τα πληκτρολογήσετε και τα δυο σωστά τότε έχουμε συνδεθεί.

Από τη στιγμή που έχουμε συνδεθεί βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το τέλος. Στο αριστερό μέρος της οθόνης υπάρχει η επιλογή “εισερχόμενα”. Πατώντας εκεί θα ανοίξει η σελίδα με όλα τα email ου μας έχουν έρθει. Αξίζει να σημειωθεί ότι καλό είναι να κοιτάμε και την “ανεπιθύμητη αλληλογραφία” καθώς υπάρχουν πιθανότητες να έχουν πάει και εκεί κάποια mail.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments