Lifestyle

Aυτή είναι η νέα σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου

Aυτή είναι η νέα σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου
Έπειτα από τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο γνωστός παρουσιαστής δείχνει να χαμογελάει ξανά πλάι στη σύντροφό του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δείχνει να χαμογελάει ξανά, καθώς στο πλευρό στέκεται με αγάπη και αφοσίωση η σύντροφος του, Έλενα Μαστραγγέλη. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέρασε πολύ δύσκολες καταστάσεις το προηγούμενο διάστημα, αφενός με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και αφετέρου με το θάνατο του αδερφού του, Θάνου.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη που έκανε πριν λίγες μέρες η Σοφία Βόσσου, ο παρουσιαστής βρήκε συντροφιά στο πρόσωπο της νέας του συντρόφου και μάλιστα συζεί με εκείνη στο σπίτι του στην Κηφισιά. Στη σημερινή Espresso, η Σοφία Βόσσου αποκαλύπτει πως η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του παρουσιαστή είναι η Έλενα Μαστραγγέλη. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Έλενα Μαστραγγελλή ήταν εκείνη που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, στις αρχές Ιανουαρίου, για να μεταφερθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Ιπποκράτειο με πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια.

Η αγάπη τους για την Μήλο τους έφερε πιο κοντά

Η Έλενα Μαστραγγελλή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω και έχει μια κόρη, ενώ κατάγεται από το Μεσολόγγι και έχει σπουδές ιχθυολογίας. Σήμερα, όπως αναφέρει η ίδια η κ. Μαστραγγελλή στα προσωπικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης εργάζεται σε γνωστή εταιρεία μεταφορών στα δυτικά προάστια.

Δείτε το ζευγάρι:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments