Πολιτική

Marfin: Το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας για την επέτειο της τραγωδίας

Marfin: Το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας για την επέτειο της τραγωδίας
Marfin: Πέρασαν 10 χρόνια από την ημέρα που τρεις άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή έπειτα την φωτιά που ξέσπασε μετά την επίθεση κουκουλοφόρων στην τράπεζα.

Marfin: Με ανάρτησή της στο twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναφέρεται στη θλιβερή επέτειο της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την τραγωδία στη Marfin, όπου τρεις νέοι άνθρωποι δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ από κουκουλοφόρους οι οποίοι πυρπόλησαν την τράπεζα στην οποία εργάζονταν.

Η κ. Σακελλαροπούλου σημειώνει: «Δέκα χρόνια από την τραγωδία της Μarfin. Τρεις ανθρώπινες ζωές θυσία στον βωμό της μισαλλοδοξίας και του διχασμού. Τιμούμε τη μνήμη τους και εύχομαι να μην ξαναζήσουμε ποτέ στη χώρα μας, εκδηλώσεις ακραίας πόλωσης και τυφλής βίας».

Κώστας Μπακογιάννης: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ»

«Ζητούμενο και για τη Δικαιοσύνη» είναι να μην ξεχαστεί ποτέ η τραγωδία της Marfin, τονίζει σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Σε μήνυμά του, με αφορμή τη συμπλήρωση των 10 χρόνων από την τραγωδία, ο κ. Μπακογιάννης επισημαίνει ότι για τις «τρεις χαμένες ζωές», δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα «καμία τιμωρία» και υπογραμμίζει: «οι οικογένειες και όλοι μας, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ».

10 χρόνια, τρεις χαμένες ζωές, καμία τιμωρία. Οι οικογένειες και όλοι μας, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Αυτό είναι το ζητούμενο και για τη Δικαιοσύνη.

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης am Dienstag, 5. Mai 2020

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments