Lifestyle

Adele: Ποζάρει για τα γενέθλια της πιο αδύνατη από ποτέ

Adele: Ποζάρει για τα γενέθλια της πιο αδύνατη από ποτέ
Adele: Η γνωστή τραγουδίστρια έχει χάσει 45 κιλά και είναι πιο αδύνατη από ποτέ.

Adele: Τα τελευταία χρόνια η Βρετανίδα τραγουδίστρια έχει αποσυρθεί από τα μουσικά δρώμενα. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Adele παίρνει την απόφαση να κάνει ένα μπρέικ από τις εξαντλητικές περιοδείες. Όλο αυτό το διάστημα η ερμηνεύτρια ακολουθούσε ειδική διατροφή σε συνδυασμό με γυμναστική με σκοπό να απαλλαχθεί τα περιττά κιλά. Πριν μερικούς μήνες είχαν διαρρεύσει ορισμένες φωτογραφίες που την έδειχναν αγνώριστη.

Η διάσημη τραγουδίστρια συνεχίζει να προσέχει και να φροντίζει τον εαυτό της και έτσι έχασε και άλλο βάρος. Η 32χρονη Adele ανέβασε μια φωτογραφία για τα γενέθλια της στο instagram. Σε αυτή φαίνεται η μεγάλη διαφορά στην εμφάνιση της σε σχέση με όπως την είχαμε συνηθίσει. Παράλληλα ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τις ευχές και την αγάπη τους.

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας για τα γενέθλιά μου. Ελπίζω να είστε όλοι ασφαλείς και υγιείς κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιόρρυθμης περιόδου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πρώτους ανταποκριτές και τους εργαζόμενους στην Υγεία που μας κρατούν ασφαλείς, ενώ διακινδυνεύουμε τη ζωή τους! Είστε πραγματικά οι άγγελοι μας. 2020 εντάξει αντίο, ευχαριστώ”, σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία της.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments