Lifestyle

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 7 Μαΐου 2020
Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του OPEN παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Πέμπτη 7 Μαΐου 2020.

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Αισθηματικά, οικονομικά, οικογένεια, εργασία είναι τομείς που απασχολούν καθημερινά τους ανθρώπους. Πως θα είμαι καλά στη σχέση μου; Τι πρέπει να κάνω για να πάει καλά η δουλειά μου; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που συνεχώς μας βασανίζουν.

Μαζί με όλα τα παραπάνω το τελευταίο διάστημα ήρθε και η υγεία να χτυπήσει το δικό της «καμπανάκι». Ο άνθρωπος ζει με συνεχείς σκέψεις, με θέματα που επιζητά να λύσει προκειμένου να προχωρήσει το επόμενο βήμα και να καλυτερεύσει τη ζωή του. Η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έχει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι για να λύσεις ότι σε απασχολεί.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού έχει άμεση επίδραση στον τρόπο σκέψης, τα συναισθήματα θα είναι έντονα, ίσως να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και εσωτερικές φοβίες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους αμφιβολίες, η σκέψη ενδεχομένως να γίνει καχύποπτη. Στον αισθηματικό τομέα θα πρέπει να αποφευχθούν οι σκηνές ζήλιας, προσωπικές εικασίες ενδεχομένως να οδηγήσουν σε υπερβολές, απαραίτητο θα είναι να δοθεί σημασία στα γεγονότα και όχι στις υποψίες.

Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ρίσκα και για ακραία άλματα. Καλό θα είναι να αποφευχθούν τα νέα εγχειρήματα ή οι καινούργιες δοκιμασίες που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που προκύψουν νέες γνωριμίες θα πρέπει να αποφευχθούν τα βιαστικά συμπεράσματα και οι εξιδανικεύσεις. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις ενέργειες και στις βλέψεις, ελλοχεύει κίνδυνος παραπλάνησης.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments