Video

Έλλη Κοκκίνου: “Η τηλεόραση είναι σίγουρα κάτι που με ενδιαφέρει”

Έλλη Κοκκίνου: “Η τηλεόραση είναι σίγουρα κάτι που με ενδιαφέρει”
Έλλη Κοκκίνου: Στην παραδοχή πως θα ήθελε να κάνει εκπομπή στην τηλεόραση, προχώρησε η Έλλη Κοκκίνου.

Έλλη Κοκκίνου: Στην εκπομπή “live tonight” των Γρηγόρη Αρναούτογλου και Νικόλα Ράπτη μίλησε η Έλλη Κοκκίνου και αποκάλυψε σε σχετική ερώτηση ότι θα ήθελε να ασχοληθεί με κάτι άλλο πέρα από το τραγούδι. “Είχα έναν παιδικό σταθμό για έξι χρόνια, τον έκλεισα γιατί με κούρασε πάρα πολύ. Σκέφτομαι γενικότερα εδώ και μια διετία έχω βάλει στόχο να κάνω κάτι άλλο. Η τηλεόραση είναι σίγουρα κάτι που με ενδιαφέρει αν ήταν μια ιδέα την οποία θα μπορούσα να υποστηρίξω και να είναι κάπως στα μέτρα μου. Μου αρέσει να δοκιμάζομαι σε καινούρια πράγματα” είπε η τραγουδίστρια.

Θα την ενδιέφερε ένα πρωινό ή να ανοίξει ζαχαροπλαστείο; “Ζαχαροπλαστείο δεν θα άνοιγα γιατί θα έτρωγα όλα ή δεν θα έτρωγα τίποτα” είπε με χιούμορ. “Πρωινό δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω. Ένα παιχνίδι που να ‘χει πλάκα, να ‘χει γέλιο όμως θα μπορούσα να το κάνω. Μια άλλη εκπομπή, ένα σόου θα μπορούσα να το κάνω”, τόνισε.

“Είσαι εγωίστρια” της είπε ο παρουσιαστής κάνοντας χιούμορ αναφερόμενος στην προηγούμενη τηλεοπτική τους συνάντηση ενώ η Έλλη δήλωσε ότι είναι λίγο μεγαλύτερη από τον Γρηγόρη.

Λίγα λόγια για την Έλλη Κοκκίνου:

Η Έλλη Κοκκίνου (24 Ιουλίου 1970) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από το Επιτάλιο Ηλείας. Έχει κάνει πάνω από 360.000 πωλήσεις σε άλμπουμ σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο και είναι η 27η εμπορική τραγουδίστρια στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, όπως: Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή, Γλυκερία, Μιχάλης Ρακιντζής, Πασχάλης Τερζής, Σάκης Ρουβάς, Τόλης Βοσκόπουλος, Θάνος Πετρέλης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Οικονομοπουλος, Γιώργος Τσαλίκης, Βασίλης Καρράς, Γιώργος Μαζωνάκης και Καλομοίρα.

Το Μάιο 2012, η τραγουδίστρια επεκτάθηκε επιχειρηματικά με τη δημιουργία του δικού της αγγλόφωνου παιδικού σταθμού στην περιοχή της Γλυφάδας το οποίο ονομάζεται “Happy Faces”. Τις χειμερινές σεζόν 2012-2013 αλλά και 2013-2014, η Έλλη δεν εμφανίζονταν σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, μένοντας αφοσιωμένη στο έργο της ως διευθύντρια στον παιδικό της σταθμό, ο οποίος πουλήθηκε από την ίδια την Κόκκινου τον φθινόπωρο του 2018.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments