Lifestyle

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 8 Μαΐου 2020
Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του OPEN παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Παρασκευή 8 Μαΐου 2020.

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Αισθηματικά, οικονομικά, οικογένεια, εργασία είναι τομείς που απασχολούν καθημερινά τους ανθρώπους. Πως θα είμαι καλά στη σχέση μου; Τι πρέπει να κάνω για να πάει καλά η δουλειά μου; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που συνεχώς μας βασανίζουν.

Μαζί με όλα τα παραπάνω το τελευταίο διάστημα ήρθε και η υγεία να χτυπήσει το δικό της «καμπανάκι». Ο άνθρωπος ζει με συνεχείς σκέψεις, με θέματα που επιζητά να λύσει προκειμένου να προχωρήσει το επόμενο βήμα και να καλυτερεύσει τη ζωή του. Η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έχει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι για να λύσεις ότι σε απασχολεί.

Η Σελήνη από τον Σκορπιό συμβάλλει στον έντονο συναισθηματισμό. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για προσεγγίσεις και εξομολογήσεις, δεν θα λείψουν οι υπερβολές και οι σκηνές ζηλοτυπίας. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνει αποκαλύψεις. Στις συζητήσεις θα ακουστούν αλήθειες, κάποιοι θα καταφέρουν να βγουν από τις αυταπάτες και τις ψευδαισθήσεις. Οι στόχοι και οι βλέψεις περνούν σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο, δεν θα λείψουν οι σημαντικές και σοβαρές αποφάσεις.

Οι τολμηροί και παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να φροντίζουν να κινηθούν μέσα σε συνετά πλαίσια, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές και οι ακρότητες. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο είναι μία θετική όψη που θα βοηθήσει στο να υπάρξει σύνεση, οι στόχοι θα είναι εφικτοί και αρκετά προσγειωμένοι, ουσιαστικά θα οριοθετηθεί ο ενθουσιασμός. Στον επαγγελματικό τομέα οι ενέργειες θα είναι σκεπτόμενες και μεθοδικές, τα συμβάντα θα βοηθήσουν στο να υπάρξει βελτίωση και άνοδος.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments