Video

Δείτε ποιος πολιτικός έψαχνε παπούτσια online σε συνεδρίαση για τον κορωνοϊό

Δείτε ποιος πολιτικός έψαχνε παπούτσια online σε συνεδρίαση για τον κορωνοϊό
Κορωνοϊός πολιτικός παπούτσια: Viral έγινε ο Άλεξ Ίστον, μέλος του Δημοκρατικού Ενωτικού Κόμματος της Βόρειας Ιρλανδίας όταν σε συνεδρίαση για τον κορωνοϊό τον «έπιασαν» να ψάχνει για παπούτσια online.

Κορωνοϊός πολιτικός παπούτσια: Κάποιος θα πει ότι μπορεί να κάνει δύο δουλειές ταυτόχρονα. Πάντως, ο Άλεξ Ίστον, μέλος του Δημοκρατικού Ενωτικού Κόμματος στη Βόρεια Ιρλανδία έγινε viral για τους λάθος λόγους καθώς εντοπίστηκε να διαλέγει παπούτσια online εν μέσω συνεδρίασης για τον κορωνοϊό.

Την ώρα που ο κ. Ίστον έκανε την έρευνα αγοράς για τα επόμενα υποδήματά του, εκπρόσωποι του Εθνικού Συστήματος Υγείας παρουσιάζαν τα στοιχεία για την ανταπόκριση της χώρας στην πανδημία του νέου κορωνοϊού. Μετά που το θέμα έγινε γνωστό, όπως είναι φυσικό, του ασκήθηκαν σφοδρές κριτικές, ενώ ο ίδιος απολογήθηκε.

«Απολογούμαι ανεπιφύλακτα που δεν σεβάστηκα την επιτροπή. Τα παπούτσια μου ήταν φθαρμένα και τα μαγαζιά ήταν κλειστά. Όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία, όφειλα να βρω χρόνο έξω από την Βουλή για την επίλυση του προβλήματος. Δεν θα ξανασυμβεί», είπε ο Άλεξ Ίστον, δείχνοντας να το έχει μετανιώσει.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments