Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [08/05/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [08/05/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [08/05/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [08/05/2020].

κριός

Η πειθώ σου θα βελτιωθεί αισθητά αυτό το διάστημα και θα μπορέσεις να την εφαρμόσεις. Σωστά ή λάθος. Το να ζητάς αυτό που θέλεις από το ταίρι σου είναι ένα πράγμα, αλλά το να το απαιτείς, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Για να σημειώσεις πρόοδο στη σχέση σου, πρέπει να λάβεις υπόψη σου τις ισορροπίες. Αν εκφράσεις τις ανάγκες σου με ειλικρίνεια, θα μπορέσεις να δεις αποτελέσματα. Οτιδήποτε άλλο, θα θεωρηθεί εγωιστικό.

ταύρος

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σχηματίσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου, χωρίς να κάνεις νευρικές ή βιαστικές κινήσεις. Προφανώς, δεν υπάρχει κακό στο να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου μ’ αυτό τον τρόπο, αν πιστεύεις πως είναι απαραίτητο. Αλλά η υποστήριξη του αγαπημένου σου, θα είναι η βάση για μια υπέροχη φιλία αυτή τη στιγμή. Εμπιστέψου, πως υπάρχουν ευχάριστες μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, γι’ αυτό.

δίδυμοι

Η επιθυμία σου να βρεις απαντήσεις στα μυστήρια της ζωής ή στα προσωπικά σου διλήμματα, θα σε κάνει να πιέσεις πολύ σκληρά τον αγαπημένο σου για πληροφορίες ή απαντήσεις. Μπορεί να μοιράζεται την περιέργειά σου μέχρι ένα σημείο, αλλά δεν του αρέσει να τον ανακρίνουν, και δε το βρίσκει καθόλου σέξι Αν θέλεις να απολαύσεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις μαζί του, τότε μην προσπαθείς να εξερευνήσεις βαθιά ή έντονα.

καρκίνος

Για σένα η σχέση σου είναι ή άσπρο ή μαύρο. Με άλλα λόγια, βλέπεις μόνο αυτό που θέλεις να δεις και παραβλέπεις γεγονότα που ρίχνουν ένα διαφορετικό φως στις καταστάσεις που βιώνεις. Προσπάθησε να είσαι ρεαλίστρια και δίκαιη όταν αντιλαμβάνεσαι μια ανισορροπία. Μπορεί να πιστεύεις ότι προσφέρεις περισσότερα στη σχέση σου – αλλά μπορείς να το ισχυριστείς με ειλικρινά ότι ισχύει.

λέων

Αν νιώθεις πως ο αγαπημένος σου δοκιμάζει την υπομονή ή τη γενναιοδωρία σου, τότε μη βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα, πιστεύοντας πως κατανοείς ακριβώς τι συμβαίνει. Αν αφήσεις τη διαίσθησή σου να συμπληρώσει μερικά κενά, τότε θα δεις πως το ταίρι σου παλεύει να σου πει κάτι, αλλά δεν μπορεί να σου το αποκαλύψει. Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει μερικά πράγματα. Αν δεν θέλεις να περιμένεις να δεις τι θα σου αποκαλύψει…ρώτησέ τον άμεσα. Πιθανόν να λάβεις μια ειλικρινή απάντηση.

παρθένος

Κάτι μπορεί να βρίσκεται σε στάδιο προγραμματισμού και ξέρεις πολύ καλά πόσο φιλόδοξη είσαι με ό,τι βρίσκεται σε εξέλιξη. Αν όμως ο αγαπημένος σου προτείνει ότι θέτεις υψηλούς στόχους, τότε είναι σαφής ένδειξη πως δεν έχει καταλάβει τι θέλεις να πετύχεις. Μην το παρερμηνεύσεις σαν έλλειψη υποστήριξης. Πάρτο σαν υπόδειξη, για να του εξηγήσεις γιατί είναι τόσο σημαντικό για σένα.

ζυγός

Οι σκέψεις που συνδέονται με το ρομαντικό σου παρελθόν θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν αυτό που συμβαίνει στο παρόν. Αν πρέπει να διαβείς το κατώφλι των αναμνήσεων, τότε φρόντισε να μη διαρκέσει πολύ, γιατί κινδυνεύεις να εστιάσεις στις σκιές του παρελθόντος. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για τις εμπειρίες που μπορεί ν’ αποκτήσεις, για να προχωρήσεις. Μην συνεχίζεις να κοιτάζεις προς τα πίσω, εκτός κι αν είσαι αποφασισμένη, να παραμείνεις εκεί.

σκορπιός

Ένα κύμα αμφιβολίας, αρνητικότητας ή απαισιοδοξίας, θα καταρρεύσει την ερωτική σου ζωή, αν το επιτρέψεις. Μην πιστέψεις πως μπορείς να προγραμματίσεις τα ερωτικά σου, ανάλογα με τη σχέση. Το να πείσεις τον εαυτό σου, πως οι ερωτικές συνθήκες που λαχταράς να βιώσεις είναι διαρκώς πέρα από τις δυνατότητές σου, είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για να πραγματοποιηθούν. Γι’ αυτό κάθε φορά που η αρνητικότητα πλημμυρίζει το μυαλό σου, κάνε δεκάδες θετικές σκέψεις για να την αποκρούσεις.

τοξότης

Θα αναρωτηθείς πόσο συνδεδεμένη είσαι με το ταίρι σου, και ίσως εκπλαγείς με μερικές από τις απαντήσεις που θα δώσεις μόνη σου. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, θα νιώσεις μεγαλύτερη ενεργητικότητα κι έμπνευση για το δεσμό σου, ειδικά αν είναι προτεραιότητά σου, η πρόοδος μ’ αυτόν που αγαπάς. Αυτό που χρειάζεται… είναι να έχετε και οι δύο εμπνευσμένους στόχους. Κι αυτοί οι στόχοι, μπορεί να αποκαλυφθούν αυτό το διάστημα.

αιγόκερως

Παρόλο που εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου σχετικά με μια ερωτική κατάσταση – και καλά κάνεις – μπορεί να παρέχει μόνο μέρος, μιας ακριβούς εικόνας. Αν θέλεις όλη την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, τότε πρέπει να κάνεις τις ερωτήσεις σου άμεσα στο ταίρι σου. Για να γίνει ξεκάθαρη η πραγματικότητα της σχέσης σου, απαιτείται μια έγκαιρη και ίσως καθυστερημένη συζήτηση μεταξύ σας.

υδροχόος

Ίσως χρειαστεί να βρεθεί μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που πιστεύεις πως σε καλύπτει και σ’ αυτό στο οποίο υπάρχουν ελλείψεις. Προσπάθησε όμως να αποδεχτείς πως ίσως βλέπεις ορισμένες καταστάσεις, μάλλον υπερβολικά. Μην αφήσεις τις αμφιβολίες να γίνουν δυσαρέσκεια. Με τη σωστή στάση και με παθιασμένη αποφασιστικότητα, μπορείς να δημιουργήσεις πολλά από αυτά που πιστεύεις πως λείπουν από το δεσμό σου.

ιχθύες

Η αλλαγή δυναμικής ισχύος στη σχέση σου, είναι απίθανο να είναι τόσο περίπλοκη ή αγχωτική όσο πιστεύεις. Θα ανακαλύψεις πως έχεις μια παραποιημένη άποψη για το τι περιμένει το ταίρι σου από σένα…..κι αυτό ίσως επηρεάσει τις προσδοκίες που έχεις από κείνον. Μπορεί να δημιουργηθεί ένας φαύλος κύκλος που κάθε άλλο παρά χρήσιμος θα είναι. Η απάντηση? Χαμήλωσε τις προσδοκίες σου και άφησε να κυλήσουν ομαλά τα πράγματα και ν’ αναπτυχθούν με τον τρόπο τους. Αντιστάσου σε κάθε επιθυμία, να τα καθοδηγήσεις.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments