Ελλάδα

Κορωνοϊός: Έβαλαν πλεξιγκλάς σε παραλίες της Σαντορίνης [vid]

Κορωνοϊός: Έβαλαν πλεξιγκλάς σε παραλίες της Σαντορίνης [vid]
Κορωνοϊός: «Ελπίζουμε αυτή η κατασκευή να μη μείνει στο μέλλον, δεν το θέλουμε αυτό», ξεκαθάρισε στο Ruptly ο Charlie Chahini ιδιοκτήτης μπιτς μπαρ στη Σαντορίνη.

Κορωνοϊός: Πλεξιγκλάς διαχωριστικά για να προφυλάξουν τους λουόμενους στις πλαζ από τον κορωνοϊό τοποθέτησαν οι τουριστικές επιχειρήσεις της Σαντορίνης σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ruptly. Στόχος των επιχειρήσεων είναι η εξασφάλιση της υγείας των τουριστών, ενώ το μέτρο αναμένεται να τους κάνει να νιώσουν και πιο ασφαλείς.

«Ελπίζουμε αυτή η κατασκευή  να μη μείνει στο μέλλον, δεν το θέλουμε αυτό» ξεκαθάρισε στο Ruptly ο Charlie Chahini ιδιοκτήτης μπιτς μπαρ στο νησί. Διευκρίνισε όμως ότι πρόκειται για αναγκαίο μέτρο για την ασφάλεια του κόσμου.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα σε παραλίες της Αττικής βρέθηκε πλήθος κόσμου καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο έχει αρκετά καλό καιρό. Ωστόσο φαίνεται πως ορισμένοι δεν τήρησαν τις αποστάσεις ασφαλείας. Δείτε τις φωτογραφίες με εικόνες από το μεσημέρι του Σαββάτου σε Βουλιαγμένη, Καβούρι Λούτσα και Γλυφάδα .

Λούτσα

2892667-scaled

Βαρκιζα

2892750-scaled

Γλυφάδα

2892306-scaled

Το βίντεο της κυβέρνησης με οδηγίες για τους λουόμενους

Μένουμε ασφαλείς και στην παραλία επισημαίνει η κυβέρνηση σε βίντεο με οδηγίες ασφαλείας για τους λουόμενους που δόθηκε στη δημοσιότητα λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.  Με τις θερμοκρασίες να αυξάνονται, και τους πολίτες ήδη να εκδράμουν στις παραλίες, η κυβέρνηση υπενθυμίζει ότι:

  • Εάν επιλέξουμε να πάμε παραλία, το κάνουμε με προσοχή.
  • Εάν μπορούμε να πάμε καθημερινή, το προτιμάμε.
  • Κρατάμε 2 μέτρα αποστάσεις.
  • Αποφεύγουμε τον συνωστισμό. Δεν βάζουμε το εαυτό μας και τους συμπολίτες μας σε κίνδυνο.

«Μένουμε ασφαλείς» επισημαίνεται στο βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments