Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [11/05/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [11/05/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [11/05/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [11/05/2020].

κριός

Έχεις κάτι να πεις και θα είσαι αποφασισμένη να το πεις. Θα ωφεληθείς αν το κάνεις…αλλά μπορεί να μην είναι τόσο στοιχειοθετημένη η επιχειρηματολογία σου, όσο πιστεύεις. Μην είσαι αμυντική αν ο αγαπημένος σου επισημάνει τυχόν ατέλειες στις απόψεις σου.Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταλήξετε σε διαφωνία. Έχετε την ευκαιρία να βρείτε κοινό έδαφος αν είστε και οι δύο πρόθυμοι να το κάνετε.

ταύρος

Θα νιώσεις διστακτική για να ζητήσεις το χρόνο που χρειάζεσαι…ειδικά αν νιώθεις πως ο αγαπημένος σου θα παρερμηνεύσει αυτή σου την απαίτηση. Αξίζεις όμως την ευκαιρία να ξανασυνδεθείς με τον εαυτό σου ή να επανασυνδεθείς με προσωπικές φιλοδοξίες, που η καθημερινότητα σε δυσκολεύει να τις προωθήσεις. Αν νιώσεις ξανά εμπνευσμένη και ανανεωμένη, τότε δεν θα είσαι μόνο εσύ αυτή που θα επωφεληθεί!

δίδυμοι

Αν πιστεύεις πως έχεις μια καταπληκτική ιδέα, τότε θα έχεις πολλούς λόγους για να νιώθεις εμπνευσμένη κι ενθουσιασμένη. Αν αυτή η ιδέα αντηχεί βαθιά μέσα σου, τότε ξέρεις πολύ καλά, ότι έχει σημαντικές δυνατότητες. Η αποκάλυψή της όμως στον αγαπημένο σου, μπορεί να είναι απογοητευτική. Πολλά εξαρτώνται από τον τρόπο που περιγράφεις το όραμά σου. Δώσε στον εραστή σου, την ευκαιρία να καταλάβει.

zodia-love-erotas3-1200x800

καρκίνος

Αλλαγή, αυθορμητισμός, περιπέτεια – ίσως να μην μπορείς να εξακριβώσεις πώς θέλεις να τα βιώσεις…αλλά είσαι σίγουρη πως το θέλεις. Μπορείς να θέσεις όρια στη σχέση σου, αυτό το διάστημα. Γιατί? Επειδή είσαι ξεκάθαρη γι’ αυτά που θέλεις και γι’ αυτά που δε θέλεις στην ερωτική σου ζωή. Προετοιμάσου να κάνεις ένα καθυστερημένο βήμα, για την καινούργια κατεύθυνση.

λέων

Η αγάπη και ο ειδύλλιο αποκτούν μια πιο ασυνήθιστη ή ανορθόδοξη αίσθηση τώρα. Αυτό θα σου ταιριάξει καλά, γιατί πιθανότατα μπορείς να νιώσεις πως υπάρχει κάτι συναρπαστικό στα ανεξερεύνητα εδάφη. Αν αυτό συνεπάγεται περισσότερους πειραματισμούς με τον εραστή σου, κάτι ευχάριστο σε περιμένει… αν τολμήσεις το διαφορετικό!

παρθένος

Αν προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου, θα αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σου και θα οδηγήσει στο να τον αγαπήσεις περισσότερο. Μπορεί να ακούγεται σαν να έχεις εμμονή με τις ανάγκες σου, αλλά αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση αν πρόκειται να είσαι η καλύτερη που μπορείς για τον αγαπημένο σου. Αν έχεις αποφασίσει πως ήρθε η ώρα να «απογυμνωθείς» στο ταίρι σου, τότε οι προσπάθειες βελτίωσης του εαυτού σου, θα προσφέρουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

ζυγός

Αν οι γραμμές επικοινωνίας φαίνεται πως έχουν διευρυνθεί με τον αγαπημένο σου, τότε εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να δείξεις την ευάλωτη πλευρά σου. Μόλις ξεκινήσεις να μιλάς μαζί του και κυλήσει η συζήτηση, θα εκπλαγείς από όσα θα πεις. Μπορεί να εκδηλώσεις τη βαθιά αγάπη που τρέφεις για το σύντροφό σου ή να αποκαλύψεις ένα μυστικό που κρατούσες καιρό κρυφό.

σκορπιός

Αν δυσκολευόσουν μέχρι πρόσφατα να αντιμετωπίσεις συγκεκριμένες αλήθειες, τότε μπορείς να το κάνεις άφοβα τώρα, καθώς ο Ερμής επηρεάζει τη μεταμόρφωση μέχρι τις 28 Μαΐου. Αυτή μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για τα ερωτικά σου θέματα ειδικά αν δεν ήσουν ειλικρινής με τον αγαπημένο σου, για κάποιο οικονομικό θέμα. Τώρα μπορείς να το χειριστείς με αυτοπεποίθηση και ακεραιότητα! Κι όχι μόνο αυτά, αλλά και οτιδήποτε άλλο έχεις επιλέξει να καταργήσεις.

τοξότης

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην εξέλιξη της σχέσης σου, είναι ο δισταγμός σου. Βλέπεις τη γραμμή που πρέπει να διασχίσεις, αλλά μπορεί για λόγους που είναι γνωστοί μόνο σε σένα, να επιλέξεις να παραμείνεις πίσω της. Σκέψου όμως, πώς αυτή η γραμμή σε παροτρύνει να την τοποθετήσεις πίσω σου. Συνδέσου με τον περιπετειώδη χαρακτήρα σου. Κάτι ευχάριστο σε περιμένει αν το κάνεις. zodia-love-erotas4-1200x750

αιγόκερως

Θα μπορούσε να είναι απογοητευτικό και συναρπαστικό μαζί, το να μην γνωρίζεις πού βρίσκεσαι σε ένα ερωτικό σενάριο. Μπορεί να είναι απογοητευτικό, επειδή παλεύεις να σημειώσεις πρόοδο ή να λάβεις κάποιες απαντήσεις στις ουσιαστικές ερωτήσεις σου. Αυτό όμως, είναι ταυτόχρονα και το συναρπαστικό της υπόθεσης. Υπάρχουν πολλά να εξερευνήσεις και να ανακαλύψεις. Με υπομονή, μπορείς να κρατήσεις ζωντανή τη συγκίνηση – και περιορισμένη την απογοήτευση.

υδροχόος

Υπάρχουν κέρδη αν εστιάσεις στην εδραίωση της φιλίας στο δεσμό σου τώρα. Όσο μπορείτε να ενεργοποιήσετε ο ένας τον άλλον με πολλούς τρόπους, η πραγματική δύναμη του δεσμού σας, έγκειται στην κοινή εμπιστοσύνη, πίστη και συντροφικότητα. Το να φαντασιώνεσαι ερωτικά τον εραστή σου, είναι όμορφο πράγμα. Αλλά όταν ξέρεις πως είναι εκεί όταν τον χρειάζεσαι, είναι πραγματικά υπέροχο.

ιχθύες

Αν πρόκειται να αποκαλύψεις κάποιες σημαντικές φιλοδοξίες σου τον εραστή σου, τότε κάντο σοβαρά και μην αστειεύεσαι μαζί του. Μην ντρέπεσαι να εξηγήσεις τι σε ανάβει και σε παρακινεί να ακολουθήσεις το κάλεσμα της ζωής σου. Αν είναι αυθεντικό, τότε εξήγησέ το με όλες τις λεπτομέρειες. Μπορεί να δεις τα μάτια του εραστή σου, να μεγαλώνουν επίσης από έμπνευση!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments