Αθλητισμός

Ξάνθη: Τέλος το Σαλέ από την ιστοσελίδα της

Ξάνθη: Τέλος το Σαλέ από την ιστοσελίδα της
Ξάνθη: Παρελθόν από την ιστοσελίδα της Ξάνθης αποτελεί το Σαλέ.

Ξάνθη: Σαλέ τέλος για την Ξάνθη. Η ομάδα έκανε διαχωρισμό εγκαταστάσεων και πλέον τοΣαλέ αποτελεί παρελθόν από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Μέχρι και πρόσφατα, το περίφημο Σαλέ, διαφημιζόταν στη σελίδα της ΠΑΕ Ξάνθης. Μάλιστα, υπήρχε ιδιαίτερη αναφορά στο κάτω μέρος, της κεντρικής ιστοσελίδας.

Πλέον, αυτό δεν συμβαίνει.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, πως έχουν προσεχθεί τα πάντα. Από τις αερογραφίες και τα πλάνα με drone, ώστε να δείχνουν μόνο τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ (κοντά στο πάρκινγκ), για να μη φαίνεται πουθενά. Το ίδιο συμβαίνει και για τα βοηθητικά του γήπεδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις είχε προχωρήσει σε καταγγελία η ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστηρίζοντας πως πίσω από την ιδιοκτησία του χώρου βρίσκεται εταιρεία συμφερόντων του ανιψιού του Ιβάν Σαββίδη. Όπως ανέφερε τότε το πόρισμα της ΕΕΑ, εταιρεία συμφερόντων του ανιψιού του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ είναι αυτή που έχει την ιδιοκτησία των εγκαταστάσεων, με το θέμα να σηκώνει θύελλα αντιδράσεων.

Στα αγωνιστικά, η ομάδα μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμούς προπόνησης. Σε μικρά γκρουπ ο Νίκος Καραγεωργίου και οι συνεργάτες του γυμνάζουν τους ποδοσφαιριστές στα γήπεδα, μετά από την μεγάλη περίοδο των ατομικών προπονήσεων της καραντίνας. Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έδωσε το παρόν και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα για την συνέχεια της προετοιμασίας αυτό το ιδιαίτερο διάστημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments