Lifestyle

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 12 Απριλίου 2020

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 12 Απριλίου 2020
Άση Μπήλιου Ζώδια: Η πασίγνωστη αστρολόγος παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Τρίτη 12 Απριλίου 2020.

Άση Μπήλιου Ζώδια: Η επέλαση της πανδημίας είναι ένα από τα κύρια θέματα που απασχολεί την ανθρωπότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καθημερινά οι Έλληνες πολίτες ενημερώνονται για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα με τον φονικό ιό περιμένοντας το πότε θα έρθει η μέρα που άπαντες θα επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Πέραν όμως της υγείας καθημερινές έννοιες για όλους τους ανθρώπους παραμένουν τα επαγγελματικά, τα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά. Απαντήσεις για όλα αυτά δίνει η Άση Μπήλιου, με τη γνωστή αστρολόγο να πραγματοποιεί τις καθιερωμένες της προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ο Ερμής είναι κυβερνήτης των Διδύμων και εισέρχεται στο ζώδιο τους, ανάγκη θα εκδηλωθεί για επικοινωνία και για συναναστροφή, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες και νέες συνεργασίες. Οι προσεγγίσεις θα είναι κάπως πιο απελευθερωμένες, θα γίνονται με περισσότερη άνεση. Στις συζητήσεις θα υπάρξει αυθορμητισμός, φεύγει η εσωστρέφεια, κάποιοι θα καταφέρουν να εκδηλωθούν και να προχωρήσουν τα βήματα τους απελευθερωμένοι από συστολές και εσωτερικές ανασφάλειες.

Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες καινούργιες προτάσεις, θα υπάρξει θετικό άνοιγμα για νέες συνεργασίες. Το πέρασμα της Σελήνης στον Υδροχόο θα δημιουργήσει την ανάγκη για κοινωνικοποίηση, κάποιοι θα νιώσουν την ανάγκη να ενταχθούν σε μία ομάδα ή σε ένα σύνολο με κοινές πεποιθήσεις ή απόψεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο δεν αποκλείεται να φέρει προβληματισμούς, ίσως να είναι απαραίτητο να γίνουν ξεκαθαρίσματα και να παρθούν νέες αποφάσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments