Πολιτική

Νέα Δημοκρατία Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών: Άλλαξε το λογότυπο της για τη σημερινή ημέρα [pic]

Νέα Δημοκρατία Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών: Άλλαξε το λογότυπο της για τη σημερινή ημέρα [pic]
Νέα Δημοκρατία Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών: Η Νέα Δημοκρατία άλλαξε το λογότυπο της για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών.

Νέα Δημοκρατία Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών: Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο νοσηλευτικό προσωπικό. Φέτος η αξία αυτής της ημέρας είναι ακόμα μεγαλύτερη με τον κορωνοϊό να είναι σε όλο τον κόσμο. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έχει κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες στη μάχη κατά του “αοράτου” ιού.  Σε αυτό το πλαίσιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με ορισμένους από αυτούς που εργάζονται στα νοσοκομεία αναφοράς του ιού.

Στην τηλεδιάσκεψη που έγινε ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις 2.000 προσλήψεις νοσηλευτών που έγιναν έως σήμερα, λέγοντας πως η κυβέρνηση έχει θέσει ως στόχους τόσο την περαιτέρω ενίσχυση των δημόσιων δομών υγείας με προσωπικό όσο και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, ώστε να αναβαθμιστούν συνολικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες.

Εκτός από αυτό η Νέα Δημοκρατία προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση που στέλνει μήνυμα στήριξης αλλάζοντας το λογότυπο για τη σημερινή ημέρα. Συγκεκριμένα, η Πειραιώς με ανακοίνωση που εξέδωσε εξέφρασε το «ευχαριστώ» της προς «όλες τις νοσηλεύτριες και όλους τους νοσηλευτές που μάχονται καθημερινά στα νοσοκομεία μας».

«Σε όλες τις νοσηλεύτριες και όλους τους νοσηλευτές που μάχονται καθημερινά στα νοσοκομεία μας, στις ηρωίδες και τους ήρωες της εποχής μας: Σας ευχαριστούμε», σημείωσε χαρακτηριστικά παραθέτοντας το παραλλαγμένο λογότυπό της.

Δείτε την σχετική ανάρτηση που έγινε στο Facebook

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments