Ελλάδα

Έτσι θα λειτουργούν από εδώ και στο εξής οι οίκοι ανοχής

Έτσι θα λειτουργούν από εδώ και στο εξής οι οίκοι ανοχής
Νέες συνθήκες διαμορφώνονται πλέον και στους οίκους ανοχής.
Νέες συνθήκες διαμορφώνονται πλέον και στους οίκους ανοχής.

Όσο και αν δεν δίνεται η ιδιαίτερη σημασία η αλήθεια είναι ότι ένας από τους κλάδους που επλήγη και αυτός όπως οι περισσότεροι με την πανδημία του κορωνοϊού και το γενικό lockdown είναι και αυτός του αγοραίου έρωτα. Ήδη οι επιχειρηματίες της συγκεκριμένης βιομηχανίας με τους χιλιάδες επισκέπτες ανά ημέρα ετοιμάζονται για την νέα εποχή.

Όλοι περιμένουν από την κυβέρνηση να ανάψει το πράσινο φως ώστε τα κόκκινα φωτάκια να ανάψουν και πάλι έξω από τις πόρτες δηλώνοντας πως τα κορίτσια είναι έτοιμα να δεχτούν τους πελάτες για λίγες στιγμές σαρκικής απόλαυσης.

Όμως ο φονικός κορωνοϊός προϋποθέτει και αυξημένα μέτρα προστασίας και μάλιστα ακόμη πιο αυστηρά. Οι πελάτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από την στιγμή που οι οίκοι ανοχής ανοίξουν και πάλι, τα μέτρα προστασίας θα είναι αρκετά και θα πρέπει όλοι να τα τηρούν με ευλάβεια ενώ τους κανόνες υγιεινής θα τους ακολουθούν πολύ σχολαστικά. Συγκεκριμένα και όπως έχει γίνει γνωστό  όταν επιτραπεί και πάλι η λειτουργία των οίκων ανοχής, οι πελάτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης θα πρέπει να φορούν πλαστικά γάντια και μάσκες.

Βέβαια σε όλους τους πελάτες αλλά και στις εργαζόμενες θα γίνεται θερμομέτρηση, θα υπάρχουν σεντόνια μιας χρήσης και φυσικά η συχνή απολύμανση όλων των χώρων του οίκου ανοχής. Επίσης οι πελάτες θα απαντούν και σε ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα εάν είχαν νοσήσει πρόσφατα από κορωνοϊό, εάν ταξίδεψαν στο εξωτερικό τις τελευταίες ημέρες και εάν κάποιο άτομο του οικογενειακού τους περιβάλλοντος είχε νοσήσει ή είναι μολυσμένο με κορωνοϊό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments