Ελλάδα

Θεσσαλονίκη ατύχημα: 12χρονος με ποδήλατο παρασύρθηκε από όχημα

Θεσσαλονίκη ατύχημα: 12χρονος με ποδήλατο παρασύρθηκε από όχημα
Θεσσαλονίκη ατύχημα: Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέροντας τον 12χρονο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη ατύχημα: Ένας 12χρονος από τη Νάουσα Θεσσαλονίκης τραυματίστηκε, όταν το ποδήλατο που οδηγούσε παρασύρθηκε, από όχημα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην πόλη της Νάουσας, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έπειτα από σχετική κλήση που δέχθηκε, μεταφέροντας τον 12χρονο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται. Παράλληλα δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής περαιτέρω πληροφορίες για την υγεία του νεαρού, ενώ το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα ερευνά ερευνάται την υπόθεση.

Παράλληλα τα τροχαία ατυχήματα στις ασφάλτους δεν έχουν τελειωμό. Σημειώνεται πως το πρωί της 13ης Μαίου σημειώθηκε άλλο ένα τροχαίο στην Αθήνα αυτήν την φορά και συγκεκριμένα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα. Σύμφωνα με την ενημέρωση της τροχαίας μια νταλίκα συγκρούστηκε με ένα μικρό φορτηγάκι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή είναι κλειστές η μεσαία και η δεξιά λωρίδα, κινείται μόνο η αριστερή. Συγκεκριμένα, η κίνηση που έχει προκαλέσει το τροχαίο εκτείνεται λίγα μέτρα μετά τα Ελληνικά Πετρέλαια Ασπροπύργου μέχρι το κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Σκαραμαγκά, και στη λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την Ορφέως, λίγα μέτρα μετά το Aqua Fun Park, έως το Άλσος Δαφνίου.

Μητέρα και κόρη παλεύουν στην εντατική από τροχαίο στην Κρήτη

Η μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων που σημειώθηκε στους Αγίου Δέκα του Δήμου Γόρτυνας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 34χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό ακόμη δύο. Η σύζυγος και η κόρη του θύματος παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή όντας αμφότερες σε Μονάδες Εντατικές Θεραπείας του Βενιζελείου και του ΠΑΓΝΗ. Tα μηνύματα για την 30χρονη Βιολέτα είναι ενθαρρυντικά. Γίνονται προσπάθειες αφύπνισης ενώ σήμερα θα υποβληθεί σε αξονική. Μετά την πρώτη εγχείρηση αμέσως μετά το τροχαίο, αναμένεται να υποβληθεί και σε νέο χειρουργείο, μόλις το επιτρέψει η πορεία της υγείας της.

H 9χρονη κόρη του ζευγαριού παραμένει στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ και από την πρώτη στιγμή δεν χρειάστηκε διασωλήνωση. Αυτό που προβληματίζει τους γιατρούς είναι οι κακώσεις και τα κατάγματα που φέρει το παιδί. Ο 5χρονος αδελφός της νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Παιδοχειρουργική Κλινική. Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στη Νευροχειρουργική Κλινική νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, και ο 23χρονος οδηγός του άλλου αυτοκινήτου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments