Lifestyle

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 13 Μαΐου 2020
Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του ΑΝΤ1 παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Τετάρτη 13 Μαΐου 2020.

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η καθημερινότητα έρχεται και περνά με αστραπιαία ταχύτητα. Ωστόσο συνέχεια τον καθένα απασχολούν βασικά θέματα. Οικονομικά, επαγγελματικά, αισθηματικά βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη στο μυαλό κάθε ανθρώπου, αναζητώντας τις απαντήσεις που θα κάνουν τη ζωή του καλύτερη και πιο αρμονική.

Μαζί με αυτά προστίθεται και η υγεία, η οποία στις μέρες μας δοκιμάζεται από την επέλαση της πανδημίας του κορωνοιού. Για όλα αυτά υπάρχουν απαντήσεις. Αυτές κρύβονται στις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα. Η γνωστή μελλοντολόγος μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 δίνει τις δικές της προβλέψεις λύνοντας δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα.

Η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους προμηνύοντας επιστροφές από το παρελθόν για τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Ο πλανήτης των αναγκών και της προσωπικής μας ζωής, μας καλεί να επανεξετάσουμε ζητήματα που απασχολούν τη σχέση μας. Είναι σημαντικό να εντοπίσουμε προβλήματα επικοινωνίας σε διαπροσωπικό επίπεδο που μπορεί να κοστίζουν και να δημιουργούν εντάσεις με το ταίρι μας. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να επιστρέψουν, που θα μας γεμίσουν ευχαρίστηση και χαρά. Όμως θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς μπορεί να υπόσχονται πολλά, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Αυταπάτες και ονειρικές καταστάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές και σε απογοήτευση.

Επίσης, ο Άρης περνάει σήμερα στους Ιχθύες εντείνοντας τον συναισθηματισμό, τις αναμνήσεις, αλλά και τα απωθημένα. Η κυκλοθυμία είναι έντονη, καθώς έρχονται στην επιφάνεια τραύματα που μας έχουν στιγματίσει και δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουμε. Οι αδύναμες αντιδράσεις μας δεν επιτρέπουν εκτονωθεί το ψυχικό δυναμικό που συσσωρεύεται μέσα μας. Είναι πολύ πιθανό να οδηγηθούμε σε εσωστρέφεια και μοναχικότητα που θα μας ταλαιπωρήσουν. Οι συναισθηματικές εξάρσεις και τα ξεσπάσματα θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους γύρω μας και την καθημερινότητα. Προσοχή καθώς απαιτείται αυτοσυγκέντρωση στις κινήσεις μας για να μην υπάρξουν λάθη.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments