Lifestyle

Μαρία Μπεκατώρου: Ανακοίνωσε το τέλος του φετινού Your Face Sounds Familiar

Μαρία Μπεκατώρου: Ανακοίνωσε το τέλος του φετινού Your Face Sounds Familiar
Μαρία Μπεκατώρου: Η παρουσιάστρια μέσω εμφάνισής της στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 έκανε γνωστό πως το σόου μεταμφιέσεων του καναλιού του Αμαρουσίου δεν θα μεταδοθεί ξανά την τρέχουσα σεζόν.

Μαρία Μπεκατώρου: Τέλος το Your Face Sounds Familiar για φέτος. Αυτό ανακοίνωσε η παρουσιάστρια του σόου, Μαρία Μπεκατώρου με δηλώσεις της στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και τη Φαίη Σκορδά. Κύρια αιτία της διακοπής του συγκεκριμένου προγράμματος ήταν αναμφίβολα η πανδημία, με την παραγωγή να αποφασίζει πως τα γυρίσματα δεν μπορούν να συνεχιστούν υπό διαφορετικές συνθήκες.

Αναλυτικά όσα είπε η Μαρία Μπεκατώρου

«To Your Face Sounds Familiar δεν θα βγει στον αέρα, στα επόμενα επεισόδια. Δεν ήταν μια είδηση που μας έκανες χαρούμενους, κανέναν από τους συντελεστές, ούτε τους συνεργάτες μου αλλά σίγουρα ούτε και το κανάλι μου. Ήταν μονόδρομος αυτή η απόφαση, αυτή η απόφαση έπρεπε να παρθεί, διότι σε σύγκριση με το Still Standing, δεν μπορούμε να τηρήσουμε αποστάσεις ασφαλείας. Είναι πάρα πολλοί άνθρωποι και ξεκινάμε από τα βασικότερα, από την προετοιμασία στα καμαρίνια.

Για να στηθεί, να φτιαχτεί μια μεταμόρφωση, χρειάζονται ώρες και πάρα πολλά άτομα πάνω από ένα άτομο. Θα γινόταν η μισή δουλειά, δεν μπορεί να έρθει ο κόσμος να μας παρακολουθήσει από κοντά, που εντάξει στο τελευταίο επεισόδιο το καταφέραμε και βγήκε ένα ωραίο επεισόδιο. Αν δεν έχει τον παλμό του κοινού στο συγκεκριμένο project, δεν νομίζω ότι μπορεί να είσαι τόσο λαμπερός και τόσο δυνατός. Ο κόσμος μας έχει μάθει αλλιώς. Μπαίνει λοιπόν μια άνω τελεία και από Σεπτέμβριο θα δούμε τι θα γίνει με το Your Face Sound Familiar. Πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στην Ελλάδα», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπεκατώρου δηλώνοντας ταυτόχρονα πόσο πολύ αγαπάει το show μεταμφιέσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments