Video

MasterChef 4 spoiler 14/5: Οι φωτογραφίες της Ντέμης να τρώει ζωική πρωτεΐνη

MasterChef 4 spoiler 14/5: Οι φωτογραφίες της Ντέμης να τρώει ζωική πρωτεΐνη
MasterChef 4 spoiler 14/5: Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για την Ντέμη που δηλώνει vegan.

MasterChef 4 spoiler 14/5: Μια από τις παίκτριες που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό Masterchef είναι η Ντέμη. Από την πρώτη φορά που μαγείρεψε στους κριτές ξεκαθάρισε ότι είναι vegan και θα δώσει βαρύτητα σε αυτή τη φιλοσοφία όσο θα είναι στο παιχνίδι. Φυσικά όσες φορές κλήθηκε να διαχειριστεί ζωική πρωτεΐνη το έκανε κανονικά. Μάλιστα δοκίμαζε αυτό που έφτιαχνε, αλλά στη συνέχεια δεν το κατάπινε.

Όλα τα παραπάνω ανατράπηκαν όταν η Κατερίνα σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει ότι η Ντέμη το παίζει Vegan, αλλά πίσω από τις κάμερες τρώει σαλάμια και τυριά. Μάλιστα η Κατερίνα επανέλαβε τη δήλωση της λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι μιλώντας στην εκπομπή “Στην Φωλιά των Κου Κου”. Ωστόσο από την πλευρά της η σύζυγος της Ντέμης ξεκαθάρισε ότι η παραγωγή της είχε εξασφαλίσει vegan προϊόντα.

Οι φωτογραφίες της Ντέμης που παίζουν παντού

Το αν η Κατερίνα έλεγε αλήθεια ή όχι είναι κάτι που δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Αυτό που είναι δεδομένο είναι κάποιες φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Αυτές δείχνουν την Ντέμη να τρώει ζωική πρωτεΐνη. Συγκεκριμένα οι φωτογραφίες την απεικονίζουν να τρώει ψάρι, ενώ σε μια άλλη ποζάρει μπροστά σε κόκαλα από παϊδάκια.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι η Ντέμη έχει δηλώσει ότι έγινε vegan τα τελευταία πέντε χρόνια και ήταν απόφαση ηθικής. Αυτό σημαίνει ότι οι φωτογραφίες μπορεί να έχουν τραβηχτεί πριν τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και φυσικά πριν αποφασίσει να αλλάξει στάση ζωής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments