Οικονομία

Γεωργιάδης για παραλίες: Όλα πηγαίνουν «ρολόι» – Με πειθαρχία θα κερδίσουμε το στοίχημα της οικονομίας

Γεωργιάδης για παραλίες: Όλα πηγαίνουν «ρολόι» – Με πειθαρχία θα κερδίσουμε το στοίχημα της οικονομίας
Γεωργιάδης για παραλίες: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την πειθαρχία που έχει επιδείξει όσον αφορά στην τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων", σημείωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης κατά τη σημερινή του επίσκεψη σε οργανωμένες παραλίες της Αττικής.

Γεωργιάδης για παραλίες: Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επισκέφθηκε συνοδεία με τον υφυπουργό οργανωμένες παραλίες, σήμερα Σάββατο, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων στις οργανωμένες παραλίες που λειτούργησαν σήμερα. Συγκεκριμένα δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης:

«Με τον υφυπουργό, τον κύριο Παπαθανάση, με τον οποίο είχαμε την ευθύνη να ανοίξουμε σήμερα τις παραλίες, κατόπιν της αποφάσεως που έλαβε ο κύριος Πρωθυπουργός μετά την εισήγηση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων και του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κάναμε περιοδεία στις περισσότερες οργανωμένες παραλίες του θαλάσσιου μετώπου της Αττικής και καταλήγουμε εδώ, στον Άλιμο.

Όλα πηγαίνουν «ρολόι». Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την πειθαρχία που έχει επιδείξει όσον αφορά στην τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων. Ήδη, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης «παίζουν» με πολύ θετικά σχόλια τις σημερινές εικόνες από τις ελληνικές παραλίες. Όλα θα πάνε καλά. Ο ελληνικός λαός, με πειθαρχία και με υπομονή, έχει κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα και τώρα ξεκινάμε την προσπάθεια να κερδίσουμε και το επόμενο στοίχημα, που είναι αυτό της οικονομίας και του ανοίγματος ξανά της κανονικής μας ζωής» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Παράλληλα ο κ. Παπαθανάσης επισήμανε τα εξής:

«Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική. Όπως στην πρώτη φάση, πειθαρχήσαμε όλοι και περάσαμε όσο πιο ανώδυνα μπορέσαμε -αυτό που δεν πέτυχαν άλλες χώρες-, έτσι, σήμερα, στην επανεκκίνηση, δείχνουμε για μια ακόμη φορά ότι εμείς οι Έλληνες πειθαρχούμε στις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων και έτσι μπορούμε και να ξεκινήσουμε, να επανεκκινήσουμε την οικονομία, αλλά και να επιταχύνουμε το βηματισμό, κάτι το οποίο έχουμε μεγάλη ανάγκη.

Νομίζω ότι η σημερινή εικόνα στις παραλίες δείχνει σε όλο τον κόσμο ότι οι Έλληνες μπορούν να πετύχουν πολλά. Το έχουμε καταφέρει και στο τέλος θα αποδειχθεί ότι η Ελλάδα είναι το καλύτερο παράδειγμα προς μίμηση για όλη την παγκόσμια κοινότητα». Σε ότι έχει να κάνει με τα μαγαζιά εστίασης ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «Όπως ξέρετε, εξεδόθη επισήμως η ανακοίνωση ότι κατόπιν της σύμφωνης εισηγήσεως της Επιτροπής των ειδικών, ο κύριος Πρωθυπουργός έλαβε την απόφαση την Δευτέρα 25 Μαΐου να ανοίξουν τα καταστήματα εστίασης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments