Διεθνή

Γερμανία κορωνοϊός: Φανερά μειωμένος ο αριθμός των νεκρών το τελευταίο 24ωρο

Γερμανία κορωνοϊός: Φανερά μειωμένος ο αριθμός των νεκρών το τελευταίο 24ωρο
Γερμανία κορωνοϊός: Άλλοι 33 άνθρωποι κατέληξαν τις τελευταίες 24 ώρες, ενώ καταγράφηκαν 583 νέα κρούσματα.

Γερμανία κορωνοϊός: Φανερή μείωση στον αριθμό των νεκρών, παρουσιάζει η Γερμανία τις τελευταίες 24 ώρες. Συγκεκριμένα άλλοι 33 άνθρωποι που είχαν προσβληθεί από τον κορωνοιό κατέληξαν τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ. Παράλληλα, καταγράφηκαν 583 νέα κρούσματα.

Έτσι σύμφωνα με τη σημερινή καταγραφή συμπεραίνεται ότι τόσο οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους από τον φονικό ιό το τελευταίο 24ωρο όσο και τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι λιγότεροι σε σε σύγκριση με τον χθεσινό απολογισμό των 57 θανάτων και των 620 κρουσμάτων. Σημειώνεται ότι συνολικά στη  Γερμανία έχουν καταγραφεί 7.914 νεκροί και 174.355 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Υπενθυμίζεται ότι στη Ρωσία κατέγραψε το 24ωρο που πέρασε 9.709 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού. Τα κρούσματα αυξήθηκαν από τα 9.200 που είχαν ανακοινωθεί την προηγούμενη μέρα. Η ομάδα αντιμετώπισης της Covid-19 στη χώρα προσθέτει σε ανακοίνωσή της ότι ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων σε όλη τη Ρωσία ανέρχεται τώρα σε 281.752.

Επίσης η ίδια αρχή σημειώνει στην ανακοίνωσή της ότι 94 άνθρωποι πέθαναν από Covid-19 το τελευταίο 24ωρο, με τους θανάτους αυτούς να ανεβάζουν τον συνολικό απολογισμό των νεκρών από τη νόσο στη Ρωσία σε 2.631. Η πανδημία του  κορωνοϊού έχει προκαλέσει τουλάχιστον 309.296 θανάτους παγκοσμίως, μετά την εμφάνισή της στην Κίνα τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με την καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου, βάσει επίσημων πηγών.

Η Γερμανία ανοίγει και πάλι τα χερσαία σύνορά της – Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments