Διεθνή

ΗΠΑ κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τους 1.200 οι νεκροί τις τελευταίες ώρες

ΗΠΑ κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τους 1.200 οι νεκροί τις τελευταίες ώρες
ΗΠΑ κορωνοϊός: Έπειτα από τον θάνατο άλλων 1.237 ασθενών, οι νεκροί ανήλθαν στους 88.730 μέχρι στιγμής. Τα κρούσματα ανήλθαν σε 1.466.682.

ΗΠΑ κορωνοϊός: Σύμφωνα με τα δεδομένα του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς, άλλοι 1.237 άνθρωποι κατέληξαν το τελευταίο 24ωρο στις ΗΠΑ με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να ανέρχεται πλέον στις 88.730. Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι η χώρα η οποία θρηνεί τα περισσότερα θύματα της πανδημίας στον πλανήτη, ενώ έχει καταγράψει συνολικά μέχρι στιγμής 1.466.682 κρούσματα μόλυνσης από τον φονικό ιό, σύμφωνα με τα δεδομένα αυτής της σχολής ιατρικής της Βαλτιμόρης, που ανανεώνονται συνεχώς.

Η Ρωσία κατέγραψε το 24ωρο που πέρασε 9.709 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.

Τα κρούσματα αυξήθηκαν από τα 9.200 που είχαν ανακοινωθεί την προηγούμενη μέρα. Η ομάδα αντιμετώπισης της Covid-19 στη χώρα προσθέτει σε ανακοίνωσή της ότι ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων σε όλη τη Ρωσία ανέρχεται τώρα σε 281.752. Επίσης η ίδια αρχή σημειώνει στην ανακοίνωσή της ότι 94 άνθρωποι πέθαναν από Covid-19 το τελευταίο 24ωρο, με τους θανάτους αυτούς να ανεβάζουν τον συνολικό απολογισμό των νεκρών από τη νόσο στη Ρωσία σε 2.631.

5 νέα κρούσματα στην Κίνα

Η Εθνική Επιτροπή Υγείας ανακοίνωσε ότι τις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκαν 5  νέα κρούσματα από τον νέο κορωνοϊό στην ηπειρωτική Κίνα. Ειδικότερα, ο αριθμός εμφανίζει μείωση από τα οκτώ που καταγράφονταν μία ημέρα νωρίτερα, με τα δύο από αυτά να είναι «εισαγόμενα», κατά την ορολογία που χρησιμοποιεί το Πεκίνο όταν αναφέρεται σε ταξιδιώτες που φθάνουν στην κινεζική επικράτεια από το εξωτερικό έχοντας μολυνθεί.

Τα τρία κρούσματα εγχώριας μετάδοσης του ιού εντοπίστηκαν στην βορειοανατολική επαρχία Τζιλίν, ενώ δεν αναφέρθηκαν θάνατοι εξαιτίας του ιού χθες Σάββατο. Ο επίσημος απολογισμός των κινεζικών αρχών κάνει πλέον λόγο για 4.634 θανάτους επί συνόλου 82.947 κρουσμάτων μόλυνσης, ενώ το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, δεν διευκρινίζει πότε προστέθηκε ένας επιπλέον θάνατος στον απολογισμό.

ΗΠΑ: 36.500.000 άνεργοι από τα μέσα Μαρτίου – Δείτε παράλληλα και το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments