Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ μόνιμες θέσεις: Αιτήσεις για 3.096 νέες θέσεις

ΑΣΕΠ μόνιμες θέσεις: Αιτήσεις για 3.096 νέες θέσεις
ΑΣΕΠ μόνιμες θέσεις Έως τα τέλη Μαΐου, αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία για την υποβολή των αιτήσεων.

ΑΣΕΠ μόνιμες θέσεις: Η διαδικασία για την υποβολή των αιτήσεων αναμένεται να ξεκινήσει έως τα τέλη Μαΐου, που αφορούν  3.096 θέσεις μονίμων, μέσω ΑΣΕΠ. Έτσι οι υποψήφιοι οφείλουν να προετοιμάζονται για δύο προκηρύξεις μονίμων θέσεων. Ειδικότερα οι θέσεις είναι οι παρακάτω δύο:

  • 3Κ/2020 (θέσεις στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης). Νέα προκήρυξη για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στάλθηκε για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο. Πρόκειται για την προκήρυξη 3Κ/2020 που αφορά το υπουργείο Γεωργίας, ενώ θα προσληφθούν 187 μόνιμοι υπάλληλοι.
  • 4Κ/2020 (θέσεις με το πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι) Νέα προκήρυξη για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού με αριθμό 4Κ/2020 απέστειλε το ΑΣΕΠ στο εθνικό τυπογραφείο. Πρόκειται για την μεγάλη προκήρυξη που αφορά το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι, ενώ θα προσληφθούν 2.909 μόνιμοι υπάλληλοι.
Παράλληλα σημειώνεται ότι το ΑΣΕΠ απέστειλε χθες στο Εθνικό Τυπογραφείο την προκήρυξη 4Κ/2020 για την πρόσληψη 2.909 μονίμων. Σύμφωνα με πληροφορίες το πιθανότερο είναι ότι θα ξεκινήσει πρώτα η υποβολή των αιτήσεων για την προκήρυξη Βοήθεια στο σπίτι, ενώ αναμένεται να αποσαφηνιστεί αν θα είναι ίδια ημερομηνία για όλες τις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ.
Σε κάθε περίπτωση η υποβολή αιτήσεων για τις δύο προκηρύξεις θα είναι με διαφορά λίγων ημερών.

Δείτε όλη την προκήρυξη 3Κ/2020 (187 θέσεις στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης) εδω

Δείτε όλη την προκήρυξη 4Κ/2020 (2.909 θέσεις με το πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι)εδώ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments